有咩平平地body lotion 推薦? nivea? vaseline? johnson baby?

princessgw
|
如題。

想買支body lotion, 有無用過附圖個幾款?夠潤同快吸收嗎?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
miniyan
|
我用緊,nivea深藍色果隻
加左維他命e,吸收快
中間綠色果支都有買過,岩夏天用
比較清爽
Ytfc
|
萬寧自家出果隻aqueous cream, 好用又抵用,我同個仔都搽佢
princessgw
|
miniyan 發表於 18-10-17 10:54
我用緊,nivea深藍色果隻
加左維他命e,吸收快
中間綠色果支都有買過,岩夏天用

thanks
princessgw
|
Ytfc 發表於 18-10-17 10:57
萬寧自家出果隻aqueous cream, 好用又抵用,我同個仔都搽佢

thanks.
a cream 之前買過
屋企人唔鍾意 body butter 質地同堆想買 pump 裝。

想買支有少少香味
jackie1986
|
nivea 深藍好用呀,另外花士令有支黃色都好好
wcpcelia    發表於 18-10-17 14:14
AGa1111
|
St. Ives
wyl
|
St. Ives lotion, 又平又好用
Honey
|
Nivea 深籃色ok
mabel7705
|
St. Ives好用又平,每次用好多搽全身都唔肉痛

圖個幾款都用過,個人覺得唔夠潤
lovebbb
|
wyl 發表於 18-10-17 11:10
St. Ives lotion, 又平又好用

我都覺得呢隻好用,又有香味
princessgw
|
jackie1986 發表於 18-10-17 11:09
nivea 深藍好用呀,另外花士令有支黃色都好好

thx. nivea 同 凡士林黄色, 你覺得邊支潤d ?
hellomiki
|
Honey 發表於 18-10-17 11:13
Nivea 深籃色ok

潤得嚟爽
jackie1986
|
princessgw 發表於 18-10-17 11:18
thx. nivea 同 凡士林黄色, 你覺得邊支潤d ?

兩支差不多啦
st Ives 都ok,但我覺得陣味香過頭
princessgw
|
st. ives 好多年前有用過,印象中比較香味重。
c9c99
|
Nivea
tsung
|
QV
叮妹
|
1同3我常用,3就仲抵用,32元送多支細
ChuChu0808
|
我買johnson baby果支搽手,潤度已足夠