瑜伽波殺妻女 許金山上訴

cy101
|
Remido
|
cy101 發表於 18-10-17 11:18
https://hk.news.appledaily.com/local/daily/article/20181017/20523855

倒錢落律師褲袋,留番錢畀仔女好過啦!
tansyneko    發表於 18-10-18 13:21
mickeyeva
|
坐埋下半世啦,希望上訴失敗!
tsung
|
不如疊埋心水坐埋一半世
nganc9
|
唔上訴咪即係認咗有做,做戲做全套嘛
sjnl43
|

話上訴就上到呀, 有理由法官受理得架!

返而我想跟進啊欄后, 點樣?
Juho
|
Remido 發表於 18-10-17 11:27
倒錢落律師褲袋,留番錢畀仔女好過啦!

當初唔肯同老婆分生家離婚,現在同律師分。
wcpcelia    發表於 18-10-17 14:18
HoshiSora
|
https://hk.news.appledaily.com/local/daily/article/20181017/20523855

預計中事。
這種人,怎會乖乖受罰?他們總覺得自己還是有棋的!
可笑,如今願意奉錢予律師丶大狀,當然初都不願意分家產和妻子和離。
如今只能坐著牢,再奉錢賭一賭自由!
活該!
NBMOM
|
HoshiSora 發表於 18-10-17 11:38
預計中事。
可笑,如今願意奉錢予律師丶大狀,當然初 ...

SASA滾
|
如果佢點錢係益果位小3,寧願益律師好過。
Teresa
|
sjnl43 發表於 18-10-17 11:37
話上訴就上到呀, 有理由法官受理得架!

謀殺罪一定判終身監禁,所以上訴一定批。上訴得直可能改判誤殺而唔使終身監禁,點解唔上訴?
sjnl43
|
SASA滾 發表於 18-10-17 11:41
如果佢點錢係益果位小3,寧願益律師好過。

咪傻自私既人, 永遠只有自己relative 只係家猫家狗, pet黎乍! who care
美之選468
|
宜家是 9:0 判你有罪wo ! 你以為律政司會同情你 ?
channin
|
有個女人等緊佢。仲有幾千萬身家未使。憧憬中
babyboy2013
|
HoshiSora 發表於 18-10-17 11:38
預計中事。
可笑,如今願意奉錢予律師丶大狀,當然初 ...

律師將許家子女的錢慢慢吃哂。 金山的錢早已不能由金山所用。 我係許家子女都想金山快d死响獄中啦,還掂佢地連親生亞媽都咁對待
Alange
|
美之選468 發表於 18-10-17 11:53
宜家是 9:0 判你有罪wo ! 你以為律政司會同情你 ?

好難翻案!
美之選468
|
babyboy2013 發表於 18-10-17 12:33
律師將許家子女的錢慢慢吃哂。 金山的錢早已不能由金山所用。 我係許家子女都想金山快d死响獄中啦,還掂 ...

你忘了,許家子女都是精神異於常人的,她/他們的思維怎麼可能與你的想法一致?
wwwinnn
|

正人渣,一直上訴,直至冇哂錢咪放佢出嚟
(獻世),到時人又老錢又冇。政府又唔洗養呢d 人渣(emoji)
babyco
|
預左 ,佢一直都話自己無做過
HoshiSora
|
babyboy2013 發表於 18-10-17 12:33
律師將許家子女的錢慢慢吃哂。 金山的錢早已不能由金山所用。 我係許家子女都想金山快d死响獄中啦,還掂 ...

上樑不正下樑歪,唉,他的兒女是什麼心思,真的有點難估計了,何必當初?