自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章

Remido 發表於 18-10-17 11:27
倒錢落律師褲袋,留番錢畀仔女好過啦!

是但啦,佢依家對仔女都係幫老豆同個女人架啦

珍珠宮

水晶宮

wwwinnn 發表於 18-10-17 13:45
正人渣,一直上訴,直至冇哂錢咪放佢出嚟
(獻世),到時人又老錢又冇。政府又唔洗養呢d 人渣(emoji)
...

唔好放出來,醫醫相護,佢會搵到工ga。一於坐到死。

公爵府

回覆樓主:

最好是由法律界人士幫助女死者的年老父母向凶手追討巨額賠償(養大一名女兒是多麽不容易呀?就這樣無原無故的被人殺死?)

禁止訪問

公爵府

回覆樓主:

上述的理由/理據是什麼 ? 有新證據?新論點 ? 倒錢落海。

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

回覆樓主:

上訴法庭應該唔受理,上次係全部判佢有罪,佢應該要死心
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

死都要駁下, 橫掂D錢都洗唔到...同律師分, 起碼有機會番身

珍珠宮

回覆樓主:

仲有得上訴,果然係比有錢人玩

琥珀宮

cy101 發表於 18-10-17 11:18
https://hk.news.appledaily.com/local/daily/article/20181017/20523855

預咗,無理由唔做咁傻

侯爵府

醒目開學勳章

nganc9 發表於 18-10-17 11:31
唔上訴咪即係認咗有做,做戲做全套嘛

#壞人 寃親債主都唔少
#還債
#律師團隊

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

佢一定上訴,因現在己是最差的環境,就算失敗都係原判,入左去錢又洗唔到,會甘心留比仔女?當初肯比老婆就沒有今天,到這地步都無咩可再輸,希望唔好比佢上訴,在獄中至死。

子爵府

上次請大狀打官司輸了,不是要用幾千萬來請嗎??還有錢上訴??他好像總共才5000万左右身家。

公爵府

2018復活節勳章

呢d 人渣,唔死都冇用。
浪費社會資源

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

cms8686 發表於 18-10-17 19:55
上次請大狀打官司輸了,不是要用幾千萬來請嗎??還有錢上訴??他好像總共才5000万左右身家。 ...
呢個時候就係佢個情婦表露愛意既時候了. 真愛嘛, 既然深信情夫阿伯無辜, 又對佢情有獨鍾一往情深, 金山阿伯唔夠錢打官司上訴, 就用情婦既財產去幫佢打, 為佢供養阿伯子女至完成大學畢業都好應該.

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

有錢都無得享 博吓繼續燒錢

複式洋房

咁都上訴

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

RelaxHippo 發表於 18-10-17 20:22
呢個時候就係佢個情婦表露愛意既時候了. 真愛嘛, 既然深信情夫阿伯無辜, 又對佢情有獨鍾一往情深, 金山阿 ...

可能已經搵緊第二件

班仔女見佢唔益自己益律師,唔知會唔會買兇喺入面隊冧個老豆,叫許生自求多福好過啦!

男爵府

414928 發表於 18-10-17 18:50
佢一定上訴,因現在己是最差的環境,就算失敗都係原判,入左去錢又洗唔到,會甘心留比仔女?當初肯比老婆就 ...
都好,洗晒d錢黎上訴,維持原判,仔女以後靠小三養。
Good deal

首頁

尾頁

跳至