喜歡電子書的可來交流吓

anyuser18
|
近來發現微信出了個睇書app
可免費十五日
睇緊本查案書
都幾好用。

大家用咩app 睇咩書都可交流一下
6x6=36
|
回覆 anyuser18 的帖子

我用 hyread, 香港圖書証登入, 每次2本, 可借1星期
anyuser18
|
6x6=36 發表於 18-10-28 12:49

我用 hyread, 香港圖書証登入, 每次2本, 可借1星期

hyread 借書外,我都買過書。依家hyread 3 更好用過以前

我都有用博客來,不時66台幣一本,星期六,日先出。不過俾咗錢無得即睇要等。。。

微信讀書好特別係睇書可換書幣,半小時一蚊,一星期可換十蚊最多。換完可用來買書
又可贈書等自己取到免費書。越搵越多書啱睇
kentseky
|
我用靜讀天下,初頭用免費版,用咗幾日就轉用專業版!
6x6=36
|

原來有 hyread 3, 正 一陣DL 先, THANKS!
我未試過買EBOOK, 如果買左, 係咪無限期限制?
anyuser18
|
6x6=36 發表於 18-10-29 19:24

原來有 hyread 3, 正 一陣DL 先, THANKS!

係㗎!只要記得個帳號,邊部機load返個app都睇到好方便
anyuser18
|
kentseky 發表於 18-10-29 11:03
我用靜讀天下,初頭用免費版,用咗幾日就轉用專業版!

咋個未用過,好用嗎?
wcman
|
6x6=36 發表於 18-10-28 12:49

請問呢個係點用?
kentseky
|

好用,所以先至畀錢買!
anyuser18
|
wcman 發表於 18-10-29 22:19
請問呢個係點用?

google play store 下載hyread3
入去找返圖書館
登入用圖書證號碼或身份證
就可借兩本電子書
或即時線上睇都得(唔係app睇)

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
wcman    發表於 18-10-31 22:02
kaykaypat
|

係米無圖書証吾得 ?未申請過
anyuser18
|
kaykaypat 發表於 18-11-1 15:46

係米無圖書証吾得 ?未申請過

要圖書證
kaykaypat
|

ok thx!
hellobbbaby
|
我都係用hyread3, 幾好用, 其實應該推多啲人用電子書~~
anyuser18
|
hellobbbaby 發表於 18-11-1 17:44
我都係用hyread3, 幾好用, 其實應該推多啲人用電子書~~

屋企無地方,又有時啲書睇一次都夠,電子書好好,仲有得借真好!

微信讀書app都正,可惜只有簡體。好在都慣睇簡體