自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主:

佢個樣叫高顏值? 150萬叫身家?

JD930    發表於 18-10-18 13:50

水晶宮

都唔係好靚仔啫,不過個樣唔似咁變態

公爵府

Angelice-BeBe 發表於 18-10-17 12:24
講到明話要開房先可以見,咁都繼續落去,願意出去,其實怪邊個,唉
...

d女嘅,咁都肯免費送比人玩,仲要SM,仲要拍片,仲要借埋$?d女的都有點問題,仲慘過做某些行業!女人一定要要自愛,見面上床,上床見面?什麼羅輯?好難明白她們點可以自願供奉的?

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Gmama 發表於 18-10-17 21:11
d女嘅,咁都肯免費送比人玩,仲要SM,仲要拍片,仲要借埋$?d女的都有點問題,仲慘過做某些行業!女人一 ...

頭一二次見,未知咩事,一察覺唔對路,就即斷啦。仲要繼續送上門被玩,被呃,又SM,又飲尿,這堆女仔都不見得正常

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

身家150萬 以為150億

水晶宮

個男一定心理變態,但個D女女唔見得好正常,第一次開房,完事走人,仲覺得係男女朋友關係,跟住仲借錢比佢......係咪傻架
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

大宅

小源 發表於 18-10-17 18:56
JM小心D

多謝通知!一定要叫身邊所有女性小心呢個人

大宅

foggyao 發表於 18-10-17 14:03
咁做教學上工作,也不查案底?

係喎⋯ 無理由做教學工作唔查吓之前有無犯過性罪行⋯

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

opl2 發表於 18-10-17 03:16
個男係衰,女嘅都唔得得去邊
睇完報導,真心覺得抵死
發仔寒,唔用腦,怪誰

同意,男固然衰,女既一聽到港大見人地靚仔就腿張開,仲要幫佢借埋錢,怪得邊個? 做女人都要爭氣D,有D好明顯係呃蝦條,當你炮友,就唔好俾人利用,自愛D

大宅

小源 發表於 18-10-17 11:57
https://nextplus.nextmedia.com/news/spot/20181017/631374?utm_campaign=hkad_mag_fullvideo&utm_medium= ...

其實係咪無報警?只係網絡公審?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

alpaca3 發表於 18-10-18 04:42
其實係咪無報警?只係網絡公審?

我都奇怪,真係拎裸照威脅都入到條,錢銀就難入d

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

回覆樓主:

有幾個回覆話150 萬叫少叫唔係錢,望下自己26、7果陣有無1百萬先啦

而家呢個世代,20幾歲唔係月光族爭落一堆卡數已經偷笑!

成班回覆一味淨係blame the victim, 話d女仔點白痴,一d 同情心都無,女人幾時都係中意為難女人

禁止訪問

男爵府

littlefunpig 發表於 18-10-18 05:04
有幾個回覆話150 萬叫少叫唔係錢,望下自己26、7果陣有無1百萬先啦

而家呢個世代,20幾 ...
agree... the lack of empathy....

公爵府

Angelice-BeBe 發表於 18-10-17 21:41
頭一二次見,未知咩事,一察覺唔對路,就即斷啦。仲要繼續送上門被玩,被呃,又SM,又飲尿,這堆女仔都不 ...

完全同意,成年女子也要對自己負責任的,任人魚肉?自己也不分是非喎,貪圖人家靚仔,貪圖成年人刺激?為乜呢?

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

玩app吾系問題
真系要帶眼識人
賤男捉到心態

男爵府

littlefunpig 發表於 18-10-18 05:04

而家呢個世代,20幾 ...

對事唔對人,冇話咩女人難為女人
事實佢係自願,每次見面都一定要開房,佢都出黎,明知關係係咁都仲借錢俾人真係好抵死囉,發仔寒都唔係咁,第一次第二次我當佢天真俾人厄,咁之後呢,三年喎,抵佢死啦

男爵府

rayrayus 發表於 18-10-18 04:28
同意,男固然衰,女既一聽到港大見人地靚仔就腿張開,仲要幫佢借埋錢,怪得邊個? 做女人都要爭氣D,有D好 ...

其實我真係覺得如果係正常人都唔會咁俾人厄囉

三年咁長時間,係D 女人自己都想腿張開啫,唔係咁都唔知自己係炮友呀,扮唔知博同情

男爵府

回覆樓主:

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

第一次見面就上床其實應該即閃啦!

首頁

尾頁

跳至