北京四合院推薦

AAAABABY
|
月尾會去北京,想體驗一下住四合院,大約500-700一晚,交通就腳,因為2個女仔住,夜晚去夜返,所以想治安好d,麻煩大家有無體驗過,介紹下,謝謝!
PCCW2319
|
AAAABABY 發表於 18-10-17 14:21
月尾會去北京,想體驗一下住四合院,大約500-700一晚,交通就腳,因為2個女仔住,夜晚去夜返,所以想治安好 ...

我將會聖誕節去北京, 都訂左住1晚四合院。近王府井, 多外國人住(睇旅遊酒店網站評語)。應該Ok卦。

我兩公婆去, 但都帶個電筒仔係身(旅遊習慣)。
wcpcelia    發表於 18-10-18 10:09
weddingkk
|
Sounds good. Which one u booked ?Any recommendation? Thanks
八婆仔@
|
PCCW2319 發表於 18-10-18 09:03

我將會聖誕節去北京, 都訂左住1晚四合院。近王府井, 多外 ...

我都係聖誕節去
KK20010609
|
回覆 PCCW2319 的帖子

請問那裡可以訂左住1晚四合院。近王府井 ??
PCCW2319
|
八婆仔@ 發表於 18-10-29 22:42
我都係聖誕節去

今早睇北京天氣預測, 聖誕節(23~26/12) 最低氣溫-10度, 最高0度

不過距離聖誕節仲有一段日子,.應該會有變化。
PCCW2319
|
KK20010609 發表於 18-11-15 13:32
回覆 PCCW2319 的帖子

請問那裡可以訂左住1晚四合院。近王府井 ??

我訂左呢間1晚。 由四合院行去王府井大街, 只需9分鐘( 根據 google map資料)

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊