你地嘅C6悶唔悶架?

etam724
|
我果個真係悶到一個點 放假無地方去就留係屋企開著個電視睇YouTube, 睇人釣魚、交通(即人地撞車,衝紅燈),重點係唔開聲睇
love2talk
|
etam724 發表於 18-10-17 18:03
我果個真係悶到一個點 放假無地方去就留係屋企開著個電視睇YouTube, 睇人釣魚、交通(即人地撞車 ...

可能佢覺得咁係好治癒的。
qoo888    發表於 18-10-19 13:13
chingmon
|
我果個真係悶到一個點 放假無地方去就留係屋企開著個電視睇YouTube, 睇人釣魚、交通(即人地撞車 ...

我老公吾悶,不過留係屋都多開電視睇YouTube 的時事類、經濟類,其實Youtube幾多野睇。
yiyiyi
|
悶到抽根
evip
|

超正,最可惜宜家冇魚樂無窮……

(我原先以為我C6 都算一名悶蛋,不過咁講,真是每人喜歡的興趣不同)
starbuckscoffee
|
真係有人會坐定定睇魚樂無窮?
李豆豆
|

唔會諗地方去
happylife1210
|
C6唔悶,最鐘意開youtube 睇嘢,咩都睇,時事旅遊新聞咩都睇!把口又唔收,正一多咀街!
wiiabcd
|
一碌木都冇佢咁悶.
bbshop_bb
|
我老公最鍾意開YouTube 睇人整d古怪野
|
超悶,放假都係宅在家
tkop
|

佢平時係咪咁架
花生油子
|
悶到宇宙級
tsung
|
love2talk 發表於 18-10-17 18:05
可能佢覺得咁係好治癒的。

認同,都要尊重對方有個人喜好
小manman
|
悶到1個點
lovelywww
|
回覆 etam724 的帖子

唔悶 但唔鍾意講咁多野
cytjulia
|
超悶,唔鍾意出街最鍾意攤係到睇電話,最慘個女都唔鍾意出街,一家3口放假係屋企養茹
love2talk
|
tsung 發表於 18-10-17 19:12
認同,都要尊重對方有個人喜好

等同於我好鐘意睇人食嘢(我本身係唔鐘意食嘢既人),我每晚跑完步等沖涼嗰一個鐘,我都會睇日本幾個大胃王食嘢的,見佢地食完嗰10幾磅既嘢,我會好治癒架
cytjulia
|
超悶,唔鍾意出街最鍾意攤係到睇電話,最慘個女都唔鍾意出街,一家3口放假係屋企養茹
家家公主
|
我老公次次放假都會問我想吾想去街
想去佢就會建議下去邊 吾想去佢就會睇電影打機
但佢好多時成日講爛gap 明明我鬧緊佢
佢地會軟皮蛇咁引我笑
我覺得佢吾算太悶