點解我屙嘅屎可以臭足個廁所三個鐘?

singpoluk
|
照過腸鏡又無事。廁所抽風系統正常
JD930    發表於 18-10-18 13:47
Bibibut
|
你食肉多嗎?
singpoluk
|
Bibibut 發表於 18-10-17 20:16
你食肉多嗎?

幸福花
|
聽完都好臭!不過好多屎都好臭!
seaman1982
|
食多D菜飲多D水啦……
hoho1119
|
你個抽風唔好jer , 唔好諗咁多。
wcpcelia    發表於 18-10-18 15:01
catfitfit
|
身體內嘅含菌量高……
有無體臭?頭髮臭?尿臭?
purpletwinstar
|
食得肉多都會臭
Bibibut
|
singpoluk 發表於 18-10-17 20:16

可能食得太多肉類,試下食多些蔬菜、水果。我吾係講笑,自從我19歲開始,到今年46歳,一路介食牛、雞、鴨鵝、豬、羊後,以蔬食、小量魚類為主,大便冇咁嗅架.....
YuiYeeMa
|
黑廁?
starbuckscoffee
|
洗廁所吧....
嘉德莉澳
|
singpoluk 發表於 18-10-17 20:15

你係咪奔放痾出黎呀?可能彈左板底或馬桶周圍你冇發覺冇抹淨番?
vivibabyvivi
|
你屋企廁所係黑廁?
算死草
|
singpoluk 發表於 18-10-17 20:15

無乜可能喎,野又沖走,氣又抽走,仲有乜會發出臭味?沖多幾次啦!
hiragana
|
應該係肉多, 飲水少
hiragana
|
算死草 發表於 18-10-17 20:46
無乜可能喎,野又沖走,氣又抽走,仲有乜會發出臭味?沖多幾次啦!

我明樓主意思, 我c6 都係咁, 去完沖完都唔知點解有陣爆屎渠的臭味點都唔散
bbyou
|
Bibibut 發表於 18-10-17 20:39
可能食得太多肉類,試下食多些蔬菜、水果。我吾係講笑,自從我19歲開始,到今年46歳,一路介食牛、雞、鴨 ...

甘即係只食海鮮?
豬?
Heisenberg
|
算死草 發表於 18-10-17 20:46

我都係咁諗,除非根本仲有排泄物喺廁所

btw點解見到呢個標題我都會click入嚟睇
feclagnes
|
Bibibut 發表於 18-10-17 20:39
可能食得太多肉類,試下食多些蔬菜、水果。我吾係講笑,自從我19歲開始,到今年46歳,一路介食牛、雞、鴨 ...

同意,太雜食,屎一定臭,牛食草,屎都唔會太臭,人只食蔬菜水果,同咩都食,相比下,雜食一定臭
Bibibut
|
bbyou 發表於 18-10-17 20:53
甘即係只食海鮮?
豬?

豬都沒有吃,海鮮亦只是過節或外出吃才有機會食到,一般自己煮,最多吃魚。不過我計劃即將介掉海鮮,慢慢步向素食