激光脫毛通常幾多次搞掂?覺得邊間好?

gilgil39
|
我響L記脫了10次都未完全清曬,但就疏疏落落,小腿仲有D粗毛出;其實係咪特登拖你耐D,等有機會sell你其他美容服務,因為之前都有sell我,但我冇乜幫襯,之後服務態度越來越差
好想快D搞掂吾使再去!
mcchan1217
|
一樣係l記做左9次,仲係差少少,一開始好好無sell,第5次左右就轉左顧問跟,次次都sell,唔係好想去,佢話10次之後又轉一年得3次做,諗住去多一兩次就算。
wcpcelia    發表於 18-10-18 15:51
gilgil39
|
mcchan1217 發表於 18-10-17 21:40
一樣係l記做左9次,仲係差少少,一開始好好無sell,第5次左右就轉左顧問跟,次次都sell,唔係好想去,佢話1 ...

即係第二年開始一年只可最多做3次?
SKB
|
D記perfect
MCEsc
|
用過d記,4次左右乜都無晒啦
wcpcelia    發表於 18-10-18 15:51
kyowong
|
D記 有需要pm我介紹好似可以試做同有優惠
Higg
|
gilgil39 發表於 18-10-17 21:20
我響L記脫了10次都未完全清曬,但就疏疏落落,小腿仲有D粗毛出;其實係咪特登拖你耐D,等有機會sell你其他 ...

自己買機脫
比較好
gilgil39
|
Higg 發表於 18-10-18 00:52
自己買機脫
比較好

部機幾錢?是激光?幾耐脫得曬?
gilgil39
|
SKB 發表於 18-10-17 22:33
D記perfect

連服務態度都好?
aaaiqc
|
D 記,雖然貴d,但
Wendyxu223
|
D記即係邊間,
C.yan110
|
我係Dxxxx 21做雖然貴D, 但效果幾好, D人服務態度都係幾好...
leewaiyee_hk
|
Higg 發表於 18-10-18 00:52
自己買機脫
比較好

買邊部?
flori
|
gilgil39 發表於 18-10-17 21:20
我響L記脫了10次都未完全清曬,但就疏疏落落,小腿仲有D粗毛出;其實係咪特登拖你耐D,等有機會sell你其他 ...

我喺一間中環樓上細鋪做咗差唔多20次間唔中都仲有啲好幼既毛出黎,但係勝在平,全手全腳underarms都唔駛一萬。
寶娃婆婆
|
我係自己買機脫(逃保幾佰貨仔), 係 ipl 燈唔係激光, 時間要耐 d , 阿囡都有用黎脫毛, ok 的但要俾 d 耐性.
jacky1666_hk
|
kyowong 發表於 18-10-17 23:38
D記 有需要pm我介紹好似可以試做同有優惠

can u pm
siumak
|
10年前D記﹐
三、四次已經無乜再生出黎;
但最後都做在七、八次﹐
因為話永久﹐
所以近年佢都有 call 我再上去做 Treatment﹐
不過我見都唔需要...
所以無去了。
duckducktakb
|
under arm 係 20 beauty做
做左2年無反彈
不過佢都包永久
我幾推依間店!

另外係333個度脫左1年手腳都仲有好多毛
唔想再去了

Luv-em
|
好多年前我係搵醫生脫毛的, 醫生話我D手腳毛幼, 加上唔夠黑, ED就算打幾多次光, 都唔可以永久殺死個毛囊, 所以唔保證效果係永久. (又黑又粗的, 打激光的效果係最好的)

事實都有1-2成的毛係再生番出黎, 不過比以前幼左, 我冇理啦.

kmcatbb
|
我脫咗幾年(每六至八個星期脫一㳄)都仲有極幼少嘅毛毛,毛越幼越耐先清,好彩係永久保養