生完想做運動減肥

全心全意
|
各位靚媽 ,大家生完去邊度做yoga or fitness 減肚腩?又或者大家join 了咩course 幫到減肚腩。我生完仲有20磅,希望大家俾d意見我。

軒旻媽咪
|
全心全意 發表於 18-10-17 23:10
各位靚媽 ,大家生完去邊度做yoga or fitness 減肚腩?又或者大家join 了咩course 幫到減肚腩。我生完仲有2 ...

同你一樣,生完仲有20磅
囡囡888
|
全心全意 發表於 18-10-17 23:10
各位靚媽 ,大家生完去邊度做yoga or fitness 減肚腩?又或者大家join 了咩course 幫到減肚腩。我生完仲有2 ...

我今年搵健身教練操肌,成功3個月减走27磅。yoga我覺得無咁快。
AngusPakYau
|
囡囡888 發表於 18-10-18 22:54
我今年搵健身教練操肌,成功3個月减走27磅。yoga我覺得無咁快。

可以pm教練資料嗎?Thx
囡囡888
|
AngusPakYau 發表於 18-10-19 04:44
可以pm教練資料嗎?Thx

可以pm教練俾你,但操肌只係輔助,關鍵係自己要改變飲食習慣同運動。
Karen0811
|

可以pm 我嘛,
yipyip82
|

好利害呀!我都想知道資料強身健體下,唔該你
wawafu
|

可以pm埋我嗎?
wonwhy
|

請問貴唔貴,幾錢堂?可以PM我資料嗎?
kakamei04
|
Pm我,謝謝你
全心全意
|
囡囡888 發表於 18-10-19 07:07
可以pm教練俾你,但操肌只係輔助,關鍵係自己要改變飲食習慣同運動。

可以pm 資料俾我嗎?價錢幾多左右?
fan369
|

可以pm教練俾我嗎
fi909
|
可以pm 資料俾我嗎?價錢幾多左右?戲劇
Sansam
|

可以pm 我嗎? thanks!
美魔女
|

可否pm我呀
Jayden飛飛
|
我個陣去左紮肚!
cakii
|
我就做機,virtual gym,都收個肚腩唔錯,仲會教你配合少少飲食嘅
ccl_12
|

Can PM?
Tinahui
|
囡囡888 發表於 18-10-19 07:07

可以pm 教練資料及收費?地點?
yoyolaw
|

pls pm thx