請教,廁所漏水!

TV8
|

請教,廁所漏水,成個廁所翻新改埋廁所位,一件不留,7萬,貴嗎?

Horace_b
|
TV8 發表於 18-10-18 07:59
請教,廁所漏水,成個廁所翻新改埋廁所位,一件不留,70000萬,貴嗎?

平啦,我只係做過個防水層(起地台、鋪防水、再鋪番磚),唔郁坐廁同個櫃,無搞水喉,都5萬幾!大半年前既事
tantanmama
|
70000萬
Horace_b
|
Horace_b 發表於 18-10-18 08:08
平啦,我只係做過個防水層(起地台、鋪防水、再鋪番磚),唔郁坐廁同個櫃,無搞水喉,都5萬幾!大半年前既 ...

要搭棚
TV8
|
Horace_b 發表於 18-10-18 08:09
要搭棚

tkop
|
請教,廁所漏水,成個廁所翻新改埋廁所位,一件不留,70000萬,貴嗎?

7億好貴
TV8
|
Horace_b 發表於 18-10-18 08:08
平啦,我只係做過個防水層(起地台、鋪防水、再鋪番磚),唔郁坐廁同個櫃,無搞水喉,都5萬幾!大半年前既 ...

多謝分析
caryfox
|

咁多錢!夠買半山別墅,

無謂浪費資源修理廁所,搬家吧!

大力大力
|
caryfox 發表於 18-10-18 08:23
咁多錢!夠買半山別墅,

無謂浪費資源修理廁所,搬家吧!

7億,就算日元都好貴~
yaubb2014
|

防水做得好……贵少少都值……同埋要快做……不拖延

p.s.我都做梗
李豆豆
|
改坐廁位? 點解要搭棚既?
TV8
|
李豆豆 發表於 18-10-18 08:57
改坐廁位? 點解要搭棚既?

改喉
李豆豆
|
TV8 發表於 18-10-18 09:05
改喉

潔具、龍頭、鏡櫃、洗手盆櫃、磚嗰d包唔包?
alima
|
吾貴算平,普通一個裝修師父整厠所要十萬起,只包底料
mln
|
我奶奶家只是鋪過企缸地板, 有做防水的都要收4500蚊。 聽師父講搭棚係貴的。 十幾年前通個廚房喉管, 要爬出去通都收700蚊了!
TV8
|
李豆豆 發表於 18-10-18 09:34
潔具、龍頭、鏡櫃、洗手盆櫃、磚嗰d包唔包?

看下再硏究,我怕太貴

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊