自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

上回講到,有人話自己放幾日假就少左成萬收份入,原來佢響fb講半年揾一球

轉個頭佢老公又呻冇錢,佢阿媽要食唔知乜藥,幾千蚊一個月(好似), ,又話冇錢比

一係佢地財政獨立得好緊要
一係就吹水

佢地講d嘢都係打個折就算

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

good_pig 發表於 18-10-18 08:40
上回講到,有人話自己放幾日假就少左成萬收份入,原來佢響fb講半年揾一球

轉個頭佢老公又呻冇錢,佢阿媽要 ...

做人越耐發覺有啲人講嘢吹水多,聽完就算。傷心又係激死自己
不要從別人的嘴裡去認識我

伯爵府

網上的事,認真你便輸了。

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

TinyTomato 發表於 18-10-18 09:03
網上的事,認真你便輸了。

係真人呀

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

信左先...
係人地面前...
人地講乜都信左先...

事後...自己唔信都唔會話人知啦...

人地D吹水野....轉頭就唔記得啦...
重駛乜講信唔信

wcpcelia    發表於 18-10-18 11:53

寶石宮

crystal媽咪 發表於 18-10-18 09:01
做人越耐發覺有啲人講嘢吹水多,聽完就算。傷心又係激死自己
...

吹水吹到over曬...
不過又咁,駛唔駛吹到響fb都要講自己揾幾多呢

寶石宮

月希 發表於 18-10-18 09:06
信左先...
係人地面前...
人地講乜都信左先...

我初初有信架...仲以為真心咁好揾
一係就佢老公唔想醫佢阿媽

伯爵府

育兒性格勳章

回覆樓主:

依家啲人好興講啲唔講啲。
有同事話佢自己有層樓, 原來係幾房人夾, 咁都當自己有層樓。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

good_pig 發表於 18-10-18 09:06
吹水吹到over曬...
不過又咁,駛唔駛吹到響fb都要講自己揾幾多呢

有啲人好奇怪。我識某個人佢開咗三個fb。一個作年齡細10年,一個作自己喺某大學、某間大公司做。我見到咪得啖笑啦
有啲係用嚟呃新嘅朋友。我睇住佢大,點會呃到我。我直頭del、 block咗,好憎一啲唔誠實嘅人
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

vincielau 發表於 18-10-18 09:09
有同事話佢自己有層樓, 原來係幾房人夾, 咁都當自己有層樓。
...

但當我同時識佢兩公婆,兩個口供都唔夾嘅

侯爵府

聽完就算
2011年11月媽媽
2014年02月準媽媽

子爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 好媽媽勳章

回覆樓主:

信,不過不會上心。
我B仔10月4日出世. 3.78KG
18MTH 15KG,84.5CM
13MTH 13KG,82.5CM
10MTH 12.42KG(連衫)
6MTH 10.08KG,72.5CM
5MTH 9.8KG(連衫)
4MTH 8.73KG,68CM
3.5MTH 8.98KG(連衫)
3MTH 8.4KG(連衫)
2MTH 6.9KG,61.5CM
1MTH 5.2KG

寶石宮

vincielau 發表於 18-10-18 09:09
...

一面炫富,一面呻窮,精神分裂咁

APIGMA    發表於 18-10-18 19:36

侯爵府

回覆樓主:

我最近學識 認真便是輸 的道理

wcpcelia    發表於 18-10-18 11:54

子爵府

good_pig 發表於 18-10-18 09:29
一面炫富,一面呻窮,精神分裂咁

越係Facebook 曬越唔好信,大把人喺Facebook 哂老公點對自己好又點對自己老婆好,現實係有啲真係睇吓就算

男爵府

hokabb 發表於 18-10-18 09:41
越係Facebook 曬越唔好信,大把人喺Facebook 哂老公點對自己好又點對自己老婆好,現實係有 ...

EXCAT_LY!
越SHOW出黎成日放閃個D越係有嫌疑
恩唔恩愛自己知, 放出黎咩I LOVE U BB個D真係

寶石宮

水草 發表於 18-10-18 09:36
我最近學識 認真便是輸 的道理

我冇諗過呢d都要講大話

寶石宮

yui1625 發表於 18-10-18 10:06
EXCAT_LY!

咦...咁我見話揾好多果個都成日讚佢老公.. er..hm...

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

算啦,奉行 "事不關己,己不勞心"

而家係網絡發達左,先會輕易睇到呢d,造就左呢類人

子爵府

yui1625 發表於 18-10-18 10:06
EXCAT_LY!

我以前都會信有次陪人睇婦科醫生,撞到c6某愛哂朋友嘅c6扶住個女人喺醫生房出嚟,真係尷尬一個點,即刻發現自己真係太天真

首頁

尾頁

跳至