夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

Kambee 發表於 18-10-21 10:36
回覆 858D 的帖子

所以你唔會去勾引男人囉~係果d無道德的女人才用盡心機去搞別人老公

我就係唔嗲,去買牛柳,店鋪上寫明會為顧客切肉 in any way (我唔住香港). 個肉檔男人係都要我嗲佢,佢先至肯同我切牛柳成片。我想過,度過,我選擇寧願唔買牛柳食,都唔去嗲。大家都係唐人,咁都蝦我。
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

大宅

回覆 858D 的帖子

D街市佬個個都口花花, 洗鬼理佢地咩!但開到口叫d c9嗲就真係少d... 妳梗係好靚㗎啦!

子爵府

858D 發表於 18-10-23 11:54
我就係唔嗲,去買牛柳,店鋪上寫明會為顧客切肉 in any way (我唔住香港). 個肉檔男人係都要我嗲佢,佢 ...

在外國, 如果無得選擇, 真係無計, 唯有自己切. 係香港選擇多, 以前我家姐唔去樓下街市買餸, 情原貴D 去超市就係因為D 麻甩佬口賤, 所以D 舊式街市越來越息微, 都係有原因.

我就至憎D 街市唔mark 價, 見你後生, 賣貴D 給你.

珍珠宮

Kambee 發表於 18-10-23 19:31
回覆 858D 的帖子

D街市佬個個都口花花, 洗鬼理佢地咩!但開到口叫d c9嗲就真係少d... 妳梗係好靚㗎啦!:w ...

多謝你如此睇好我。我唸唔係我好靚,而係我個樣睇上去好容易被佔便宜,容易蝦到果種。
以前青少年時在香港經街市,時不時被不明來歷的男人非禮摸我,佢地手快到好似小偷咁,虧左都搵唔翻到底係邊個摸我。

Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

珍珠宮

PTMCYS 發表於 18-10-24 16:22
在外國, 如果無得選擇, 真係無計, 唯有自己切. 係香港選擇多, 以前我家姐唔去樓下街市買餸, 情原貴D 去超 ...

係啦,你明白。

我又係,好唔鍾意幫趁D唔mark 價既賣家。我唔鍾意花時間同心機講價。

民房

要出軌的遲早都會出,無關乎年齡時間地點人物。無論什麼解釋和藉口,最後還是出軌了。只能說是人性,但希望的是,“人之初性本善”

首頁

尾頁

跳至