自由講場

跳至

首頁
12345...13

尾頁

水晶宮

Honey 發表於 18-10-18 10:52
完全冇,佢好怕要擔心女仔大咗去夜街&比男人騙,好彩佢兩個都係仔,唔需要擔心呢啲。
...

男仔都可以被女仔呃㗎,機會均等
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

大宅

vincielau 發表於 18-10-18 11:00
我老公都係鍾意女,佢心目中覺得女仔乖D、斯文D、易教D,無咁嘈,事實上真係生咗個女,可惜 事與願違,亞女 ...

你老公覺得希望幻滅了

大宅

twc729 發表於 18-10-18 11:03
激心起上嚟, 仔女都一樣激死
但E家真係好多爸爸縱到D女不得之了
...

我身邊啲爸爸朋友都係
啲老婆都反佢地白眼

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

會恨生女, 但仔都中意的...

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

我得一個仔,c6樣樣都親力親為,到依家都會早起煮早餐比仔,唔洗工人做!如果有女,我諗佢會好錫仲更加溺愛!我自己就鐘意仔!

翡翠宮

回覆樓主:

咁諗好白痴,sorry

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我老公係,我哋得一粒女,基本佢無打過個女,打過一次屁股,唔捨得鬧個女,出街同個攬到實

珍珠宮

講得出都好幼稚

伯爵府

育兒性格勳章

kelkel98 發表於 18-10-18 11:04
你老公覺得希望幻滅了

雖然把口係咁講,但係骨子裏都係“ 奴隸獸”!
琴日放假喺屋企阿女話要騎牛牛, 佢竟然扒響地下 扮隻牛, 阿女玩到扯爛條件衫領, 佢仲可以笑笑口。
我就話你有冇搞錯呀!咁大個人畀佢亂舞!

大宅

lojo11 發表於 18-10-18 11:07
我得一個仔,c6樣樣都親力親為,到依家都會早起煮早餐比仔,唔洗工人做!如果有女,我諗佢會好錫仲更加溺愛 ...

我自己都鍾意仔多啲
不過眼見好多老人家身邊照顧睇醫生、日日打電話問候嘅,都係佢地啲女

男爵府

應該係講笑啫!
我老公想一個好字,但兩個女,不過佢都好錫,有時都縱,但個大女激心激肺,兩父女有時火星撞地球,但一陣就攬頭攬頸,個女好識講野嗲老豆,個老豆會迅間融化,我同佢講如果係仔激你你會點,佢話可能會開拖,因為佢細個試過同老豆開拖!同埋佢好擔心個女識男仔比男人呃!仲話要睇定金器!同個女講我返工賺錢比你洗!不過我無聊時都會幻想下係仔可能會冧死我!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我生第二胎時老公好恨女, 點知又係仔
不過佢都錫既, 但, 十年後竟然無啦啦多左個偷渡女,
而家, 佢一放假就帶女去拍拖

大宅

tired 發表於 18-10-18 11:11
講得出都好幼稚

佢份人啲比喻好多時都比較誇張嘅

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

kelkel98 發表於 18-10-18 11:12
我自己都鍾意仔多啲
不過眼見好多老人家身邊照顧睇醫生、日日打電話問候嘅,都係佢地啲女
...

都唔一定,我c6好錫佢媽(同住),事事呵護,出街拖住,非常孝順!仔依家13歲,都錫同照顧嫲嫲(有老退化病)

大宅

vincielau 發表於 18-10-18 11:11
雖然把口係咁講,但係骨子裏都係“ 奴隸獸”!
琴日放假喺屋企阿女話要騎牛牛, 佢竟然扒響地下 ...

前世情人

大宅

章魚妹妹 發表於 18-10-18 11:13
應該係講笑啫!
我老公想一個好字,但兩個女,不過佢都好錫,有時都縱,但個大女激心激肺,兩父女 ...

有朋友個仔都初中,佢同我地講,叫啲女仔唔好搞佢個仔,搞佢老公好喇hahahhahaha

媽媽心中嘅小鮮肉

大宅

lojo11 發表於 18-10-18 11:15
都唔一定,我c6好錫佢媽(同住),事事呵護,出街拖住,非常孝順!仔依家13歲,都錫同照顧嫲嫲(有老退化 ...

身教真係好重要
你仔第時都會好錫你

伯爵府

同我老公一樣
第一胎係仔,陀住4個月時喺醫生到照到係仔,仲不停問醫生有冇睇錯。
到第二胎係女,女女出世後縱到我覺得我女已經有公主病

禁止訪問

回覆樓主:

伯爵府

開心吸收勳章

回覆樓主:

當我好保守,我覺得爸爸唔係咁好同阿女換片,洗澡!!現在幫小孩洗澡和介片都比以前耐了,仲要爸爸幫手的話,我覺得唔係咁好

首頁
12345...13

尾頁

跳至