你地老公會唔會好恨生女?

kelkel98
|
sui019 發表於 18-10-18 13:20
我老公想有個女,我仔想有妹妹,最後終於滿足到佢地。
女真係嗲好多,又識扮可憐,扮可愛,氹到佢地2個好開 ...

仔仔有冇呷醋?
幾大個呀?
kelkel98
|
goat 發表於 18-10-18 13:17
無錯, 恨女都唔駛咁講野.........不過BK只能恨女
試下將對白男女角色倒轉 (即使只係講笑), 一定被BK鏟 ...

我身邊恨仔講出口嘅,都會係啲老人家
sui019
|
kelkel98 發表於 18-10-18 13:22
仔仔有冇呷醋?
幾大個呀?

無點呷醋,仔小二,妹K1, 見佢成日想表現哥哥風格

kelkel98
|
sui019 發表於 18-10-18 13:27
無點呷醋,仔小二,妹K1, 見佢成日想表現哥哥風格

大個仔,小暖男一名
章魚妹妹
|
sui019 發表於 18-10-18 13:20
我老公想有個女,我仔想有妹妹,最後終於滿足到佢地。
女真係嗲好多,又識扮可憐,扮可愛,氹到佢地2個好開 ...

呀女有兩個咁愛佢既男人錫真係好幸福
MeowMuiMui123
|
我老公無所謂。
但我好想要女,因太想同佢扮靚。
tansyneko
|
做佢女婿就慘啦﹗同D99以為身抱搶仔一樣,個女婿一定會成為外父假想敵﹗呵呵
BBLOVEMAMA
|
kelkel98 發表於 18-10-18 10:40
話生女就日日同佢玩、換片沖涼,大啲就同個女去拍拖
生仔就片都唔同佢換,等佢醃爛個pat pat

但都好多想生仔,同仔踢波,不過而家可能多左暖男爸爸,以前一味要追仔,邊聽到想追女,但而家多左明星話生完仔想生返個女 好似張繼冲同陳豪個D,一抱住個女,就即刻變哂温柔爸爸
teresayan07
|
我老公話如果第一胎係仔就會追多個女...
如果第一胎係女就唔會再生...
Daisywong313
|
女都唔一定嗲,仔都可以好貼心
kelkel98
|
tansyneko 發表於 18-10-18 13:45
做佢女婿就慘啦﹗同D99以為身抱搶仔一樣,個女婿一定會成為外父假想敵﹗呵呵 ...

呷醋外父
goat
|
kelkel98 發表於 18-10-18 13:24
我身邊恨仔講出口嘅,都會係啲老人家
人有preference好正常,
但BK氣氛係唔可以恨生仔
HoshiSora
|
kelkel98 發表於 18-10-18 10:40
話生女就日日同佢玩、換片沖涼,大啲就同個女去拍拖
生仔就片都唔同佢換,等佢醃爛個pat pat

這是你們的枕邊私語而已。
仔丶女都好,健康就好。
藍眼
|
恨到爆,但2個都係仔
littlefunpig
|
我老公都係樓主老公咁上下風格

生左個囡成日話好得意,係全世界最可愛/最得意/最聰明/⋯⋯既bb

跟住成日話唔捨得呀囡大個,又話要儲肥佢等佢唔好嫁人,一世留響爸爸身邊
rb2016
|
BBLOVEMAMA 發表於 18-10-18 13:45
但都好多想生仔,同仔踢波,不過而家可能多左暖男爸爸,以前一味要追仔,邊聽到想追女,但而家多左明星話生完仔 ...

係呀,仲有碧咸,抱住個女時個老豆樣即時唔同晒㗎
kelkel98
|
littlefunpig 發表於 18-10-18 14:15
我老公都係樓主老公咁上下風格

生左個囡成日話好得意,係全世界最可愛/最得意/最聰明/⋯⋯既bb ...

都係搞笑型老公黎

carmen0807
|
我老公仔女都錫但好中意個女
個女喊就抱 要佢湊都好樂意
之前生仔無咁誇張 不過仲好 乘機比佢湊多d
esmehouse
|
amyamy123
|
生仔生女天注定嘅