自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

回覆樓主:

男朋友恨到痴左,十年前已經諗好個名(我話左唔會同佢生),睇電視見到同名就會叫亞女,仲成日發夢有個女,前排先同我講發夢有2個女,大女唔so佢,細女嗲到佢暈,仲話要發夢同個女再續前緣

大宅

回覆樓主:

我老公鐘意仔,佢話岩玩啲,有得一齊打波打機

大宅

BOBO128 發表於 18-10-18 21:24
我老公成日話自己做得好事多, 所以上天俾左兩個囡佢, 日日返到屋企.... 對眼只睇到兩個囡. 當我透明....
我 ...

你老公可能諗埋要幫個仔儲首期

大宅

yinyin1981 發表於 18-10-18 21:30
男朋友恨到痴左,十年前已經諗好個名(我話左唔會同佢生),睇電視見到同名就會叫亞女,仲成日發夢有個女, ...

恨到發燒
祝佢心想事成

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

kelkel98 發表於 18-10-18 21:37
你老公可能諗埋要幫個仔儲首期

我老公話仔會激到佢嘔血!

男爵府

我老公只恨生仔, 亦一直俾佢媽洗腦式地只恨仔, 慶恨我只生左阿女, 唔駛滿足任何人, 好似我老公完全等人照顧, 濶佬懶理嘅性格, 其實真係生仔啱佢
反而我同阿女感情超好, 越大越似朋友!!

洋房

好多男人都錫女

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

我fd生仔之後, 我地話再生就要女喇, 男既堅持話生仔好! 我地話睇下點, 點知生左個女, 仲要係好靚女! 錫到燶左
放下自在

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

kelkel98 發表於 18-10-18 18:30
嘩!5對1

公爵府

kelkel98 發表於 18-10-18 19:10
可能怕自己粗手粗腳整親呀女
日日攬住錫,你都唔好執輸,日日攬住老公錫啦
...

c6同兩個仔,全屋男人都俾個女迷到暈哂浪,d仔俾個妹打完仲識笑,又爭住叫個妹騎膊馬,每晚都要good night kiss 我唔夠佢可愛點爭

伯爵府

我老公真係錫女錫到出汁。
陀個時知女後,返工車到我放產假。唔比飲可樂。
出左世,換片,餵奶,沖涼,陪訓呀,真係做足。大仔時,換片數不出10次,仲成日鬧交。
我話我們無離婚都係因為生左個女咋。
雖然我老公無誇張到,知係女後轉左我去私家生咁好囉

侯爵府

好好奇咁多回復話個老公好錫女錫女多過錫仔,第日老咗層樓唔知俾個女定俾個仔呢。我身邊啲人絕大部分都係將啲層樓留俾個仔娶老婆

男爵府

2024年龍年勳章

回覆 bbc2018 的帖子

已努力緊買大屋,女話將來大個結婚都痴我哋一起住😆,爸爸開心到爆❤️

大宅

flori 發表於 18-10-18 22:25
好好奇咁多回復話個老公好錫女錫女多過錫仔,第日老咗層樓唔知俾個女定俾個仔呢。我身邊啲人絕大部分都係將 ...

咁個仔娶老婆果時兩老住邊?

男爵府

kelkel98 發表於 18-10-18 10:40
話生女就日日同佢玩、換片沖涼,大啲就同個女去拍拖
生仔就片都唔同佢換,等佢醃爛個pat pat

我笑點好低笑死我喇

講就咁講姐!生乜都錫到暈啦

公爵府

flori 發表於 18-10-18 22:25
好好奇咁多回復話個老公好錫女錫女多過錫仔,第日老咗層樓唔知俾個女定俾個仔呢。我身邊啲人絕大部分都係將 ...

傳統都希望個女嫁老公唔會太差或者有樓嘅,就算冇樓都公一份婆一份,冇人想個女嫁到貼埋大床
如果我女嫁個男友好窮嘅,我唔介意佢唔結婚陪我一世,但我唔想個仔同我住一世

大宅

emimi 發表於 18-10-18 22:40
傳統都希望個女嫁老公唔會太差或者有樓嘅,就算冇樓都公一份婆一份,冇人想個女嫁到貼埋大床
如果我女嫁個 ...

Well said

伯爵府

回覆樓主

我估男多數鍾意囡掛。我生了兩個囡,有問老公要不要追多個囝,佢先話唔鍾意囝,因為生囝第時要幫佢買樓

伯爵府

HiPP勳章(2)

怪獸青BB 發表於 18-10-18 20:21
我老公超怕生女,佢話唔知點同佢換片沖涼wor

係 我老公都咁講

伯爵府

女 驚比人玩 又驚嫁唔出 又驚做單親媽 做男爽好多 女多男少 80 歲都娶到老婆...

首頁

尾頁

跳至