不懂撤嬌的女人

wongjackie
|
而家先有時間煲, 唐C 做視后唔係冇道理, 因為MOLLY 姐做得唔好, 得一個表情, 一個TONE.

類似角色, 女人唔易做阿鄧萃雯好好多.
ic34
|
wongjackie 發表於 18-10-18 10:57
而家先有時間煲, 唐C 做視后唔係冇道理, 因為MOLLY 姐做得唔好, 得一個表情, 一個TONE.

類似角色, 女人唔 ...
同意 ,同感
cholewong29
|
咁佢係咪女主角先?
套戲由宣傳到海報都係話宣萱做主角
wcpcelia    發表於 18-10-18 15:35
Ononluk
|
唐做得一般啦,唔係差但全年最佳就牽強啲
tsung
|

kk300
|
所以今年冇晒影啦
mmya
|
呢套劇係幾好睇 但我覺得宣萱係最突出
joanne1206
|

其實我覺得唐都係1個樣。 我都認同全年佢唔係最佳到可以拎視后。
gobaa49
|

其實唐c拍呢套好charm, 比起以往嘅劇集有進步
bluetulip
|
gobaa49 發表於 18-10-18 18:55
其實唐c拍呢套好charm, 比起以往嘅劇集有進步

我覺得佢 keep 住有進步,不過唔受呢度歡迎,做乜都比人彈
nganc9
|

但排隊都未到佢囉
cindy618
|

唐都係一個表情啫
littlemrs
|

坦白講,唐小姐未夠班坐呢個位
獎項呢d野,可以內部傾掂佢,有無料有眼見嘅!
ilovexo824
|
joanne1206 發表於 18-10-18 18:48
其實我覺得唐都係1個樣。 我都認同全年佢唔係最佳到可以拎視后。
...