現場直擊!! Chanel Lip Pop Up

三眼仔媽媽
|

我登記左第一日嚐鮮!紅色樽身No5香水真係好靚好靚!
JM們去左玩又上嚟分享,未登記就快啦!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
三眼仔媽媽
|
最新出嘅liquid powder,上手好滑,好推!睇中了952,956,960,大家話邊隻好睇hehe

mini_mushroom
|
三眼仔媽媽 發表於 18-10-18 12:12
最新出嘅liquid powder,上手好滑,好推!睇中了952,956,960,大家話邊隻好睇hehe

956 960都靚!
幾錢一枝?
三眼仔媽媽
|
mini_mushroom 發表於 18-10-18 12:50
956 960都靚!
幾錢一枝?

290一支~唸緊好唔好買曬呢三支
呢d色秋冬日日用好似都OK
三眼仔媽媽
|
分享下啲會場限定!有紅色樽No5,同No5 Leau,已經決定買!仲有Matte唇膏,有No5字樣。另外仲有4色眼影同勁閃的獅子浮雕眼影。
全部都好靚!
仲有No5 body oil, relaunch架!

可營媽媽
|
支紅色香水燒死人
要幾錢支?同埋個event去到幾時?thx
Zoeannike
|
我尋日都入左手紅色NO.5,,,真係燒死人...冇記錯好似1600蚊
mingaga
|
三眼仔媽媽 發表於 18-10-18 11:49
我登記左第一日嚐鮮!紅色樽身No5香水真係好靚好靚!
JM們去左玩又上嚟分享,未登記就快 ...

請問手中盒內係乜嘢?
可營媽媽
|
Zoeannike 發表於 18-10-18 14:33
我尋日都入左手紅色NO.5,,,真係燒死人...冇記錯好似1600蚊

尋日買左?樓主唔係話今日先係第一日開始咩?
Zoeannike
|
尋日係VIP SECTION,公開就係今日開始
可營媽媽
|
Zoeannike 發表於 18-10-18 15:40
尋日係VIP SECTION,公開就係今日開始

ic,咁你除左香水仲有冇買到其他野呀?買野有gift送嗎?
三眼仔媽媽
|
mingaga 發表於 18-10-18 14:56
請問手中盒內係乜嘢?

係入場送的小禮物。有Chanel唇掃,粉撲,眼影棒。
Makeup tool比你試色用,好貼心
wcman    發表於 18-10-28 20:38
三眼仔媽媽
|

都未講我買左咩
我買了紅色樽No5 Leau同一枝甲油!買香水仲送紅色山茶花手繩,望住都開心!兩樣夾埋超過1800就送了一套gift set,有香水板仔,skincare sample仲有兩個袋仔。

Viviluby
|
Zoeannike 發表於 18-10-18 14:33
係呀[email protected],我本身想兩支都買哂呀,一聽到限量版就忍唔住.... 最後都係買No5 classic啲
Zoeannike
|
可營媽媽 發表於 18-10-18 17:22
ic,咁你除左香水仲有冇買到其他野呀?買野有gift送嗎?

買左no.5 classic, B.B. cushion, 新唇膏,eye shadow(emoji)(emoji)買完破左產
Zoeannike
|
Viviluby 發表於 18-10-18 18:32
係呀[email protected],我本身想兩支都買哂呀,一聽到限量版就忍唔住.... 最後都係買No5 classic啲
...

我都係買classic,因為我個人熱底啲,驚另一隻噴完好快散
Viviluby
|
Zoeannike 發表於 18-10-18 18:37
我都係買classic,因為我個人熱底啲,驚另一隻噴完好快散
我都係諗同樣價錢買perfume抵啲
Zoeannike
|
Viviluby 發表於 18-10-18 19:17
我都係諗同樣價錢買perfume抵啲

本身冇諗住入手eye shadow 但見限量版又忍唔住,ba好似話門市唔會出
leehimhim
|
Zoeannike 發表於 18-10-18 19:19
本身冇諗住入手eye shadow 但見限量版又忍唔住,ba好似話門市唔會出

門市下月會出眼影。請問event買滿幾多有贈品?
Zoeannike
|
leehimhim 發表於 18-10-18 19:25
門市下月會出眼影。請問event買滿幾多有贈品?

600定800有set鉛筆,1800就下面尼set