關於旅行,我覺得有的年輕貌美的女仔好勇。

Applepay
|
看短片,見到的女仔隻身或者二個女仔自由行去印度旅遊,還要背心熱褲美腿。

究竟是什麼心態?我係男仔都不敢去印度,跟團另計。

這個充滿狼性的國家,難進妳們不怕嗎?

crystal媽咪
|
Applepay 發表於 18-10-18 12:24
看短片,見到的女仔隻身或者二個女仔自由行去印度旅遊,還要背心熱褲美腿。

究竟是什麼心態?我係男仔都不 ...

表妹未結婚之前都係咁,好彩冇事
sfuhsg
|
唔識死
wcpcelia    發表於 18-10-18 14:07
tsung
|
印度旅行完全0興趣
good_pig
|

如果唔靚係咪好d?
baby_happy
|
我有睇video, 兩個係空姐,一個台灣人一個香港人,video之中已經見好多印度男用眼光姦視佢地咁,佢兩個堅係勇
Jane1983
|
回覆 good_pig 的帖子

睇新聞,印度連幾個月BB到幾十歲亞婆都會被人強。對果d禽獸黎講,樣貌應該唔係考慮。
maggie196
|
good_pig 發表於 18-10-18 13:05
如果唔靚係咪好d?

好難講,每個地方對靚嘅定義都好唔同,你覺得唔靚,外國人又可能覺得靚。
tansyneko
|
去到無嘢好去囉,有個同事專揀D唔大路的地方去,因佢細個已開始跟父母去旅行,佢話一般大路地方如台韓日泰新歐美英依D都去過哂,佢會去印度菲律賓越南尼泊爾北韓印尼依D較為小眾的地方,仲唔止一次亦非跟團
good_pig
|
tansyneko 發表於 18-10-18 13:48
去到無嘢好去囉,有個同事專揀D唔大路的地方去,因佢細個已開始跟父母去旅行,佢話一般大路地方如台韓日泰新歐 ...

小眾但治安好就冇嘢嘅
good_pig
|
Jane1983 發表於 18-10-18 13:22
回覆 good_pig 的帖子

睇新聞,印度連幾個月BB或幾十歲亞婆都會被人強。對果d禽獸黎講,樣貌應該唔係考慮 ...

所以...男女都咪啦
Applepay
|
crystal媽咪 發表於 18-10-18 12:53
表妹未結婚之前都係咁,好彩冇事

去印度?
HoshiSora
|

Applepay
|
baby_happy 發表於 18-10-18 13:13
我有睇video, 兩個係空姐,一個台灣人一個香港人,video之中已經見好多印度男用眼光姦視佢地咁,佢兩個堅係 ...

所以我不明白,是不是失身都沒所謂?
Applepay
|
maggie196 發表於 18-10-18 13:27
好難講,每個地方對靚嘅定義都好唔同,你覺得唔靚,外國人又可能覺得靚。
...

咁咪仲衰,增加失身的機會。
crystal媽咪
|
Applepay 發表於 18-10-18 13:51
去印度?

有去過
永遠一百分
|
堅勇,末搅我,狼國家
oscarmama
|
冇嘢㗎,冇事咪勇囉,有事咪後悔囉
kitbebe
|
唔覺勇, 係蠢!! 比印度佬姦既機會好高
ayi1
|
Applepay 發表於 18-10-18 13:56
咁咪仲衰,增加失身的機會。

我覺得染病嘅機會大啲,睇電視話印度好少公廁,窮人屋企連廁所都無要係街邊屙,咁你想象吓啲印度強姦犯幾多暗病皮膚病X病?被姦咗好驚要有排醫。