航班上「難以置信美景」 

ICbaby
|
teresayan07 發表於 18-10-18 13:18
可以咁樣披頭散髮 ga 咩?

係lor....單野好假!
可以吾束頭髮咩??
要捧餐wor!!披頭散髮!好吾衛生!!
夜幽靈
|
pcy307 發表於 18-10-18 17:28
我用男人的審美眼光,這位空姐絕對稱得上是好靚,但當然用最靚來形容就誇張咗。衷心希望呢度話佢唔靚嘅JM可 ...
嘩,你咁好hurt JM㗎
我愛Corina
|
幾靚女,胸姐
wannabe118
|
D人話係扮偷拍
SullytheMonster
|
靚,身材好,不過無乜氣質。

利申,我好樣衰。
sharonhwyc
|
唔係唔靚(其實只係普通靚),
但真係冇氣質~

TMC3012
|
人人品味唔同
osmanthus
|
YongXin 發表於 18-10-18 17:35
人工美女

我都覺, 同祖國一D網紅好似樣. 佢應該想學佢同鄉馬拉果個林明楨咁比人睇中後去香港台灣娱樂圈發展
Gmama
|
獅子仔媽媽 發表於 18-10-18 12:57
睇D相, 個女仔都幾博喎

絶對是刻意賣弄美貎及身材的感覺,是索,絕對索!
ahpoo
|
ourrr 發表於 18-10-18 12:49
一名男乘客上周五(12日)乘搭由香港飛往馬來西亞的航班時,發現一名容貌美麗,笑容甜美的空姐,隨即拍照並 ...

以為係脫俗果種,原來係呢隻,係靚,但俗!o靚模樣,係真假都唔肯定
ahpoo
|
bluetulip 發表於 18-10-18 13:15
第一次搭飛機見空姐

第一次見靚女
weiwei6686
|
全世界最美麗……

ahpoo
|
我用男人的審美眼光,這位空姐絕對稱得上是好靚,但當然用最靚來形容就誇張咗。衷心希望呢度話佢唔靚嘅JM可 ...

眼光同自身樣貌無關
agee
|
好多靚女又低調。 毒男未見過女人或做媒相
文星
|
ok普通
ava_va
|
已經算靚過好多明星
當然p之前係點冇人知
emt1314
|
落咗妝先講!
milk323
|

唔係話自己靚過佢,只係話在空姐黎講唔算好突出啫。唔信你飛一轉新航,個個空姐樣靚身栽正,model咁款。
KCBaby2011
|
ourrr 發表於 18-10-18 12:49
一名男乘客上周五(12日)乘搭由香港飛往馬來西亞的航班時,發現一名容貌美麗,笑容甜美的空姐,隨即拍照並 ...

空姐返工時不是需要扎起頭髮嗎?點解佢可以唔扎既?
吉蒂0603
|
這就是男和女的審美眼光大不同,男人見到心心眼 ,因為除了樣靚,最緊要身材又正,一個字……索 ! 我都覺得都幾靚女,勝在青春無敵。
奇怪的,是什麼航空公司呢?咁長頭髮不用扎髻?