照結構醫生推介

bebebei
|
請問有冇照結構醫生推介?
我對上一次照已係5年前,搵鄧悅翹,想update下近年有咩可醫生推介。謝謝(emoji)(emoji)
ipcs
|
bebebei 發表於 18-10-18 14:49
我對上一次照已係5年前,搵鄧悅翹,想update下近年有咩可醫生推介。謝謝(emoji)( ...

我搵過謝喜兒照,11w幾就打去book。
1800包一隻DVD有好多短片段及幾張相
BB側面2R 相一張
報告會在一星期內平郵到府上
ipcs
|
我對上一次照已係5年前,搵鄧悅翹,想update下近年有咩可醫生推介。謝謝(emoji)( ...

呢個list上面的都是母胎學醫生,可以幫人更專業咁照結構。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
JD930    發表於 18-10-18 16:27
bebebei
|
ipcs 發表於 18-10-18 15:15
呢個list上面的都是母胎學醫生,可以幫人更專業咁照結構。

謝謝你(emoji)(emoji)
bebebei
|
ipcs 發表於 18-10-18 15:10
BB側面2R 相一張

好,我研究下先,謝謝~
JD930
|
我搵林勇行醫生,佢好細心的
bebebei
|
JD930 發表於 18-10-18 16:27
我搵林勇行醫生,佢好細心的

我見呀 好似係神級 XD
JD930    發表於 18-10-18 16:38
JD930
|
bebebei 發表於 18-10-18 16:37
我見呀 好似係神級 XD

妳可以搵佢啊不過就要快啲book啦,佢都幾full的
snoopymama
|
回覆 bebebei 的帖子

羅麗華醫生(母胎醫學)
bebebei
|
snoopymama 發表於 18-10-18 18:36

羅麗華醫生(母胎醫學)

又睇睇評語先,謝謝
snoopymama
|

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=21934766&extra=page%3D3

希望幫到你
bebebei
|
snoopymama 發表於 18-10-18 18:45

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=21934766&extra=page%3 ...

Thx!!
bebebei
|
snoopymama 發表於 18-10-18 18:45

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=21934766&extra=page%3 ...

請問2D同4D又有咩分別?我資訊太舊 XD 完全唔記得第一胎係咩D
bebebei
|
ipcs 發表於 18-10-18 15:10
BB側面2R 相一張

請問謝醫生係咪得2D? 請問2D同4D又有咩分別?我資訊太舊 XD thx!
ipcs
|
bebebei 發表於 18-10-19 10:25
請問謝醫生係咪得2D? 請問2D同4D又有咩分別?我資訊太舊 XD thx!

謝醫生只開2D,其實照結構都只會用2D,4D係用來照外貌,我26至28週搵了BabyIcon照。
bebebei
|
ipcs 發表於 18-10-19 10:27
謝醫生只開2D,其實照結構都只會用2D,4D係用來照外貌,我26至28週搵了BabyIcon照。
...

明白<3 謝謝你~