一人一枝自我評分最高既補濕精華

sstepphanie
|
各位jm有無feel到最近開始涼涼地
又係時候要換枝保濕度比較高嘅精華
不如大家一人講一枝自我評分最高既補濕精華
等各位jm可以互相參考下
等我首先講啦!
我最鐘意clarins double serum!!!
佢唔止幫我做到保濕、仲可以淡紋同均勻膚色
所以佢一定會係我心目中評分最高嘅保濕精華,
唔知你地又覺得係咪呢?
歡迎大家一齊黎分享自己嘅最愛啊~
cychan1992221
|
最近轉天氣有d乾,
我都想試下佢個水油配方
但係敏感肌會唔會唔用得?
good_pig
|
https://www.borghese-asia.com/co ... nsifier-new?lang=tw

Curaforte Moisture Intensifier 活水精華
超輕盈配方是清潔後必不可少的準備步驟。 能潤澤肌膚,鎖緊水份同時軟化細胞層,讓細胞更容易吸收養份,使肌膚透現自然光澤。「透明質酸」為肌膚保水,減少細紋及衰老現象。

都買過好多次...雖然而家成日變心

SumSum_
|
The ordinary 透明質酸+b5

大臭臭
|
最近Estee lauder double night repair & Clarins double night serum輪住用+C 10美白精華。再凍d要用埋facial oil
2010bbmama
|
Shiseido - Ultimune (Power Infusing Concentrate)

NEW
ULTIMUNE
Power Infusing Concentrate

肌膚防禦力持續再生,時刻守護肌膚

無懼嚴苛環境,肌底防禦全面提升。革命性ImuGeneration Technology™免疫再生技術,凝聚高效草本成分靈芝及鳶尾根精華,促進免疫力細胞增生,全面增強肌底防禦力,啟動肌膚修護力量,實現理想膚質狀態,全天候抗禦現在與未來的肌膚煩惱,由內而外穩固肌力,肌膚從此更見年輕、水潤、亮澤。
不易形成粉刺。
經皮膚科專家敏感程度測試。
sstepphanie
|
cychan1992221 發表於 18-10-18 17:27
最近轉天氣有d乾,
我都想試下佢個水油配方
但係敏感肌會唔會唔用得?

敏感都用得架
之前我試過皮膚作敏感個時用佢,
用完皮膚穩定好多,膚色睇落都均勻d

辣媽2007
|
我用呢個真係好保濕,其他未見過有56%的透明質酸

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ngwong2
|
SumSum_ 發表於 18-10-19 01:05

$?
gloriehungws
|
最近試左marier 金箔營養水sample,效果好amazing, 超保濕,T zone少左出油,皮膚滑左,會回購
kekawai
|
ngwong2 發表於 18-10-20 08:53
$?

$65左右/30ml
sophialihk
|
sstepphanie 發表於 18-10-18 14:57
各位jm有無feel到最近開始涼涼地
又係時候要換枝保濕度比較高嘅精華
不如大家一人講一枝自我評分最高既補濕 ...

loreal 7 day 保濕精華
j_joycie
|
amore pacific
meex2
|
大臭臭 發表於 18-10-19 02:17
最近Estee lauder double night repair & Clarins double night serum輪住用+C 10美白精華。再凍d要用埋 ...

Which facial oil is good?
ujibone
|
唔係精華係face oil...bio oil好保濕,用左冇再甩過皮
starbear616
|
辣媽2007 發表於 18-10-20 03:50
我用呢個真係好保濕,其他未見過有56%的透明質酸

Where to buy
cindy618
|
SumSum_ 發表於 18-10-19 01:05

loveisderma都係性價比高
SumSum_
|