好辛苦

phoenixpun
|
懷孕13週了 每格五六天個肚就劇痛一次 婦科醫生答不到我 腸胃科醫生也答不到我原因
失落到睇下占卜 占卜師話因懷孕令我以為腸胃痛 其實係關懷孕事
我好辛苦丫 好返又病
JD930    發表於 18-10-18 16:33
JD930
|
phoenixpun 發表於 18-10-18 15:08
懷孕13週了 每格五六天個肚就劇痛一次 婦科醫生答不到我 腸胃科醫生也答不到我原因
失落到睇下占卜 占卜師 ...
辛苦媽媽啦,加油啊
Cindy曾
|

子宮還是腸胃呀?我就腸胃痛,脹肚好辛苦!希望你挺住啊,腸胃就注意飲食習慣了。
bchuma
|

懷孕係會腸胃痛嘠。
pigpiglamlam
|
竟然係占卜師答你…
RubyYu07
|
係咪子宮變大,擠壓到腸胃所以會痛?咁你平時消化能力如何?
王豆
|
回覆 Cindy曾 的帖子

Hi
我也 有点 唔開心,

我做左 6次 焗 桑 拿,

,事後 先知懷孕 12週,

大家 有什麼 意見?
Cindy曾
|
RubyYu07 發表於 18-10-19 15:41
係咪子宮變大,擠壓到腸胃所以會痛?咁你平時消化能力如何?

容易屙肚呀,早晚屙一次了食橙屙水泡!
phoenixpun
|
Cindy曾 發表於 18-10-18 20:19
子宮還是腸胃呀?我就腸胃痛,脹肚好辛苦!希望你挺住啊,腸胃就注意飲食習慣了。
...

今日終於睇左另一個醫生 話我腸易激 只可以食藥
haha748494
|
食D易消化食物,希望可以快D好返。
phoenixpun
|
haha748494 發表於 18-10-22 18:07
食D易消化食物,希望可以快D好返。

多謝(emoji)
我要做媽媽
|
我都覺得好好奇吖,竟然系占卜師回答你架
cookingbaby
|
如果仲係會痛嘅話,或者要唔要轉個醫生問問呢??
hamsterma
|

懷孕嘅媽媽係特別辛苦