跳躍生命線

LEE-Baby
|
點解佢兩兄弟會分開?係咪未交代?定我miss左?
lojo11
|
未講
tingtingalex
|
冇理由佢哥唔認得佢daddy,
當年實有意外,或者daddy只能帶一個走。
LEE-Baby
|
阿哥阿爸個名都應該無改點會唔記得

仲有兄弟情咁好,又唔會去搵番阿哥細佬?
oceandeepsea
|
邊個做佢兄弟?
tszyan1001
|
想知
小豬Pigpig
|
係囉,兄弟唔認得冇理由老竇都唔認得
wcpcelia    發表於 18-10-19 16:28
LEE-Baby
|
oceandeepsea 發表於 18-10-18 18:00
邊個做佢兄弟?

羅天宇
mother904
|
尋日老豆拎湯去局,細佬對佢特別惡,可能根本記得,只係唔想認。
tingtingalex
|

有jm話大哥意外失憶,又整做容。
nganc9
|
tingtingalex 發表於 18-10-18 18:54
有jm話大哥意外失憶,又整做容。

羅天宇應該係細佬,佢同陳瀅小時候嘅小演員係細佬嚟
despingu
|
韓劇情節
失憶加整容

smiletigger
|
亂作劇情: 細佬被亞媽帶走,自此失去聯絡。
之後亞媽改嫁,細佬名都改埋;点知亞媽又嫁錯人,後父欠債走佬,亞媽租羅蘭房住,細佬自小同陳瑩玩,亞媽自殺,細佬目睹而失憶,自此無親無固,在孤兒院大,所以性格孤僻,只視羅蘭為親人,同記得救護員急救亞媽。
water_ma
|
smiletigger 發表於 18-10-18 19:17
之後亞媽改嫁,細佬名都改埋;点知亞媽又嫁錯人,後父欠債走佬, ...

你可以去電視台做編劇
smiletigger
|
water_ma 發表於 18-10-18 19:19
你可以去電視台做編劇

最高興有人睇亂作劇透
LEE-Baby
|
smiletigger 發表於 18-10-18 19:17
之後亞媽改嫁,細佬名都改埋;点知亞媽又嫁錯人,後父欠債走佬, ...

peonica
|
笑死禾

sunnygirl
|

無睇到"亂作劇情"四個字,以為係真嘅劇情添
applering
|

oceandeepsea
|
LEE-Baby 發表於 18-10-18 18:05
羅天宇

今集執到架車就知道