問I phone

波蘿包1
|
用緊I phone8 plus,一向用開大機,想買xs 但sales 話唔好用叫我一係換x 一係換max,max個螢幕太大,唔多喜歡,個sales話我換細機實後悔,咁無理由換x架一年前機款,有用家分享嗎?
badguy333
|
我會換x

XS有啲功能差過X

Max太大部,喎岩我
NoName
|
用開大機真係會晤慣細機
Rubik
|

我6s轉7p,嘩,好大部,但唔夠一個禮拜接受咗,望返6s嫌佢細

然後7p轉x,正!細部返但mon大

最後x轉max,唉。。又要用返咁大部,細7p少少,唔情願下換咗,結果唔夠一日又適應咗,max好正呀!

taiwoon
|
我係7plus換x再換xs
轉左細機唔鐘意用大機
hoiching0516
|
badguy333 發表於 18-10-18 15:49
我會換x

XS有啲功能差過X

請問邊方面? 我係由6s+轉xs.....

mimichong
|
依家唔知出7p會唔會好儍,新款太貴買唔起但又想用返iphone~
李豆豆
|
mimichong 發表於 18-10-18 16:27
依家唔知出7p會唔會好儍,新款太貴買唔起但又想用返iphone~

咁我寧願買8喇,7都兩年前既機
Mrs·Cheung
|
mimichong 發表於 18-10-18 16:27

唔計追新機,7p用得過,自用緊x同7p。
c.vieri
|
Xs max 同7+/8+ 一樣大,只係無左上面同home 制。

之前用7+,E+ 用緊max
sammyliu
|
回覆 badguy333 的帖子

我都想知XS點差過X?
miufan
|
仲有x買咩?唔係已下架了嗎?
mamee
|
badguy333 發表於 18-10-18 15:49
我會換x

XS有啲功能差過X

https://www.apple.com/hk/en/iphone/compare/?cid=ASA-iPhone-compare

比起來,吾覺XS差過X噃。
Gmama
|
用緊Max,非常正!望返部X,絶對正確,之前也用過Plus,Max 超鐘意
AK47AK47
|
之前用6plus, 轉咗 X, 但機細唔好用, 到 MAX 一出即換返 MAX 大機, 而家用得好開心, 用開大機, 用細機真係唔慣.
小華子
|
max太大,我都係改用xs,唔係睇片我覺得夠啦。