12月第一批更換新智能身份證

kimasa
|
12月27日開始更換新智能身份證

第一批會唔會係你 >>>

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 1018_00822_001.html
ttjl7
|
謝謝通知
bb2
|
上次身份証張相影得好好....唔捨得
wcpcelia    發表於 18-10-18 16:41
achan888
|
上次身份証張相影得好好....唔捨得 X2
wyl
|
我女啱啱上個月先換成人身份證, 2022又要再換過
robbieyan
|
wyl 發表於 18-10-18 16:30
我女啱啱上個月先換成人身份證, 2022又要再換過

我個仔12月都換成人身份證, 一心唸住會順便出埋新證, 點不知會係舊證, 同你一樣4年後再換
jessica0768
|
上次身份証張相影得好好....唔捨得 X3
ccctiy
|
kimasa 發表於 18-10-18 16:10

謝謝通知

esmehouse
|
真係唔係好想換
tsung
|
謝謝
BeBe媽媽
|
回覆 robbieyan 的帖子

12月出新證,應該會換埋新證比你吧?唔會再有舊證......呢?
當年我朋友唔見身份證,咁啱出新身份證,
佢都係換左新證架喎!
我都有懷疑?
panda361
|
年齡兜亂晒,點解唔順序?
NataliePP
|
我未咁快換,張相影得唔好,希望今次影得好啲啦
ben-dan
|
bb2 發表於 18-10-18 16:23
上次身份証張相影得好好....唔捨得

X 4,現在老哂
oceandeepsea
|
84年先有排等
fennieng
|
kimasa 發表於 18-10-18 16:10

點解無左2001至2004年?
都敏俊C
|
robbieyan 發表於 18-10-18 16:40
我個仔12月都換成人身份證, 一心唸住會順便出埋新證, 點不知會係舊證, 同你一樣4年後再換
...

12 月尾已經可以直接換新證
chocolatebean
|
回覆 fennieng 的帖子

直接換成人ID
wcpcelia    發表於 18-10-19 12:07
fennieng
|
chocolatebean 發表於 18-10-18 23:02
回覆 fennieng 的帖子

直接換成人ID

ddfannybb
|
真係唔想換今次仲要露出眼眉、露出耳仔