自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

wing_wing912 發表於 18-10-18 19:00
係咪遲下夠11歲拎兒童果張已經係新版?

但2012年果啲係2021換,未夠11歲
~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

算死草 發表於 18-10-18 17:30
點解唔方便埋家長可以帶埋攞兒童證仔女一齊換。

剛剛亞仔先換完兒童證,又要換,真夠煩。

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

wing_wing912 發表於 18-10-18 19:00
係咪遲下夠11歲拎兒童果張已經係新版?

係,2008已係新版,亞仔2007剛換咋,又要換多次

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 親子王國15週年勳章

我唔想換呀我張相好後生架,而家個樣又殘又謝

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

cy101 發表於 18-10-18 17:57
如果可以好似回鄉咭咁, 有得剪角留念就好!!

應該唔會! 之前換果張都無得留底
放下自在

水晶宮

回覆樓主:

其實都隔左1x年,樣都唔同晒,都要換既

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

在海外嘅港人, 是否要赶回來換証呢?
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

珍珠宮

Chhei930 發表於 18-10-18 17:36
同回鄉證太似

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=20780295

94,95樓話要文盲加色盲先分唔到喎

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

cattz288 發表於 18-10-18 19:22
應該唔會! 之前換果張都無得留底
當然, 幻想下啫!

子爵府

Nino 發表於 18-10-18 18:00
呢張係之前講可以check到D人喺邊既ID??
第一批人咪係熱血D既「市民」?

Jm 好醒

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

cy101 發表於 18-10-18 20:22
當然, 幻想下啫!

我用緊果張都見得下人架! 新果張就...唔多睇好
放下自在

伯爵府

牛年勳章

tweetydisney 發表於 18-10-18 19:18
我唔想換呀我張相好後生架,而家個樣又殘又謝

me too

珍珠宮

cindy618 發表於 18-10-18 18:44
jm們,為新證keep fit
今次真係要的起心肝減肥, 執返正個樣先, 好彩我唔係年尾影個批.

伯爵府

wing_wing912 發表於 18-10-18 19:02
至怕好似回鄉証咁影法,又話要露耳又夾起哂我d前陰頭髮

下,要咁變態,夾起晒前額碎陰?
諗起都驚!

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

Whitechocolate 發表於 18-10-19 22:43
下,要咁變態,夾起晒前額碎陰?
諗起都驚!

超變態 唔比人齊陰既

大宅

wing_wing912 發表於 18-10-18 19:02
至怕好似回鄉証咁影法,又話要露耳又夾起哂我d前陰頭髮

最近先換左回郷証,舊嗰張都吾係靚,新呢張様衰到爆,無事無龫要涯十年先換新,反而舊身分證當時專登去識得嘅朋友喺度做嘅服務中心換證,佢比我影幾次,所以影得幾滿意

男爵府

是是但但 發表於 18-10-18 16:40
好唔想換.....現在ID 張相算唔錯的。
現在個樣脹爆, 又老了咁多。唔想再影..... ...

我都係,我都唔想再影

伯爵府

wing_wing912 發表於 18-10-19 23:38
超變態 唔比人齊陰既

咁你有諗過,先換髮型,再去影相嗎?
因堅麻煩,又變態。

首頁

尾頁

跳至