有係懷孕媽媽食緊blackmore pregnancy and breastfeeding gold

貝貝大人
|
我宜家9w, 食親都想嘔,有時真係嘔返哂出黎,有無媽媽一樣?
wsygloria
|
貝貝大人 發表於 18-10-18 16:52
我宜家9w, 食親都想嘔,有時真係嘔返哂出黎,有無媽媽一樣?

我都食緊Blackmore,係覺得打嗝上返黎D味難頂D
不過就未試過嘔
你有無食完野先食?
貝貝大人
|
wsygloria 發表於 18-10-18 18:37
我都食緊Blackmore,係覺得打嗝上返黎D味難頂D
不過就未試過嘔
你有無食完野先食?

有食完野先食,如果夜晚食嘔得特別勁
anlolo
|
貝貝大人 發表於 18-10-18 18:58
有食完野先食,如果夜晚食嘔得特別勁

試吓係用餐中間食,我食完飯再食都會唔舒服,食飯中途食又無事喔
AngelaSucrose
|

無...我第一個BB也是吃它...因為我有甲狀腺問題...其他牌子唔啱我...不過記住另外食鈣片
katiejim
|
我都係食呢個...
我早上空肚食...有時嗝氣果陣味真係好難頂=.=
但係就冇嘔過出黎...
babymm33
|
5周前好易吞。之後一直反胃食親都吐出黎。依家10周仲系咁。太大粒了唔知幾時先唔反胃
bonbon18
|

我原本食materna但便秘好嚴重,轉左blackmore後冇咁嚴重,so far感覺良好,你試下兩粒分開兩餐後食,唔好一次過吞兩粒會唔會好d?
CAROL87
|
我食呢隻頂唔順陣味,淨係食到materna><