去咗Chanel beauty event喇!

Viviluby
|

買咗支限量紅色No.5香水同Body Oil,其他送嘅

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
leehimhim
|
請問body oil幾錢?滿幾多有贈品?
Viviluby
|
leehimhim 發表於 18-10-18 19:01
請問body oil幾錢?滿幾多有贈品?
Body oil $875, 買滿$1800就有gift
magpik
|
請問入場有咩做小禮物呀
Viviluby
|
magpik 發表於 18-10-18 20:06
請問入場有咩做小禮物呀
入場禮物係粉樸同幾枝即棄棉頭lip/ eye shadow brush,話俾你入場試用product... 我覺得冇用所以俾返佢。
走時會送返No5香水同新出lip powder sample
magpik
|
Viviluby 發表於 18-10-18 22:56
入場禮物係粉樸同幾枝即棄棉頭lip/ eye shadow brush,話俾你入場試用product... 我覺得冇用所以俾返佢。
...

Many thanks
fionlei88
|

hungc9
|
Viviluby 發表於 18-10-18 17:22

想知限量版N5係咪比普通版貴D咖?
sherin97
|
hungc9 發表於 18-10-19 12:56

媽媽可人
|
Viviluby 發表於 18-10-18 17:22

黑色樽也是買的嗎?

限量版是紅色樽?

$?1700?
liuhl
|
回覆 媽媽可人 的帖子

嗰支唔係黑色樽,係紅色!應該角度問題,變成深紅色!$1600/100ml!
媽媽可人
|
liuhl 發表於 18-10-21 21:39
回覆 媽媽可人 的帖子

嗰支唔係黑色樽,係紅色!應該角度問題,變成深紅色!$1600/100ml! ...

咁其實係個樽紅色,我已有no. 5, 我諗緊買唔買⋯

Viviluby
|
媽媽可人 發表於 18-10-21 21:54
咁其實係個樽紅色,我已有no. 5, 我諗緊買唔買⋯
限量版紅色樽仲有另一個味No.5 L’eau,你可以買嗰支吖味道更平易近人
小如仙
|
hungc9 發表於 18-10-19 12:56

限量版呢支$1600/100ml,貴dd囉~
不過個樽真係堅靚!!
本身去之前我都凈係想買幾支唇膏,冇唸住買香水既,
但一去到見到個樽就即刻燒著咗,而且又係限量喎
唔買真係會後悔