自由講場

跳至

首頁
12345...22

尾頁

伯爵府

edit: 可能我講得唔清楚,唔係一年免運,係俾hk420一年任寄。

啱啱俾咗錢買selfridges+,有冇jm可以介紹買咩抵過香港?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

Dyson

子爵府

我都想知⋯ 有興趣join

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

化妝品!我買GA粉底香港$590,selfridges $385

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Calvin Klein老底少少抵
鞋,我買Dune,仲平過親自去歐洲買(專吼減價貨)
波鞋有時平過香港,買過Stan smith香港無嘅

王國長老

仲有jo malone香水

王國長老

近期緊係日日吼住advent calendar,例如呢盒,Joyce beauty話香港無

珊瑚宮

畀面勳章

Charlotte_mom 發表於 18-10-18 21:19
仲有jo malone香水

呢個先最正。
仲有 LC

王國長老

小可愛11 發表於 18-10-18 21:23
呢個先最正。
仲有 LC

我係staub粉

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

Jo Malone
LC
YSL
好多都抵過香港

wcpcelia    發表於 18-10-19 14:33

子爵府

Charlotte_mom 發表於 18-10-18 21:16
化妝品!我買GA粉底香港$590,selfridges $385

x2, 諗住買Nars eyeshadow, Selfridges $205但無貨,今日去Sogo買左$330

琥珀宮

La Mer都平好多

侯爵府

牛年勳章

回覆樓主:

化妝品,jo malone, chanel香水 都平好多

王國長老

mamee 發表於 18-10-18 21:40
x2, 諗住買Nars eyeshadow, Selfridges $205但無貨,今日去Sogo買左$330

上次枝粉底用晒,日撩夜撩,用盡最後一滴捱到佢有貨為止

王國長老

有無人鐘意Ted Baker? Selfridges平到唔駛錢咁

琥珀宮

Charlotte_mom 發表於 18-10-18 21:44
有無人鐘意Ted Baker? Selfridges平到唔駛錢咁

Ted Baker係英國架嘛,Selfridges 賣英國野一定平,仲有Vivian Westwood, 平都唔信!

珍珠宮

BK Milk勳章

收藏呢個po先

伯爵府

Dyson
Dior化妝品
Hourglass
GA

王國長老

Gi-leung 發表於 18-10-18 22:46
Dyson
Dior化妝品
Hourglass

我無用hourglass,不過早幾日有jm問香港邊度有,我叫佢去selfridges
有咩好用呀?

王國長老

vivibabyvivi 發表於 18-10-18 21:46
Ted Baker係英國架嘛,Selfridges 賣英國野一定平,仲有Vivian Westwood, 平都唔信!
...

西太后我同c6都唔岩(雖然覺得佢真人好鬼型
Paul Smith 就間中有買下

首頁
12345...22

尾頁

跳至