自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

Charlotte_mom 發表於 18-10-19 22:03
我老公問我買夠未

大採購都未開始

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

wawaliluk 發表於 18-10-26 22:16
不送香港啊!

而家送啦,我今日買左了

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

佢product我麻麻

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

appleyuen 發表於 18-10-26 22:18
2600咋, 我喺facebook見到預訂價3080, 我唔知邊度呀

哦~~如代購3080唔算貴
C6去過連卡佛話今年已waitlist了。我老公話:之前問你又叫我唔駛心急11月至黎,我而家問你又waitlist 。個sales有d唔好意思話其實個list幾時都open幾時訂都得,你訂定出年都得
於是c6真係訂定出年囉

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Charlotte_mom 發表於 18-10-26 23:41

哦~~如代購3080唔算貴

上年我11月才排 waiting list, 排左 ifc+圓方,2間都有call我去買。
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

王國長老

wawaliluk 發表於 18-10-26 23:48
上年我11月才排 waiting list, 排左 ifc+圓方,2間都有call我去買。

可能排下排下,都搵到第二個source了,所以又退出

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Charlotte_mom 發表於 18-10-26 23:36
而家送啦,我今日買左了

奇怪喇, 我裝 apps有部分jo malone產品可送配香港, 但近呢2日嘅放上網賣的產品, 包括聖誕倒數日曆, 新出套裝, 全部放不到入購物籃喎!
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

首頁

尾頁

跳至