想問你哋due day之前幾日會唔會有腰酸骨痛?

Yeemanman
|
好似感覺又失敗
sharon_yingwa
|
幾號DD呀?
Sammie311
|
每個月dd-2就會腰酸背痛,準到不得了
Peipei_CW
|
想當年有左呀仔,dd前4日己經腰痛,當時仲即刻訂床墊,床墊送到就驗到有左,如果唔係親身經歷都唔信咁快有反應(個時完全冇諗過會有左)
Yeemanman
|
sharon_yingwa 發表於 18-10-19 14:18
幾號DD呀?

23/10 呀
Yeemanman
|
Peipei_CW 發表於 18-10-19 14:55
想當年有左呀仔,dd前4日己經腰痛,當時仲即刻訂床墊,床墊送到就驗到有左,如果唔係親身經歷都唔信咁快有 ...

我上網睇好多,話早期唔會腰酸骨痛,係M前先會,所以而家無乜信心
Peipei_CW
|
Yeemanman 發表於 18-10-19 19:36
我上網睇好多,話早期唔會腰酸骨痛,係M前先會,所以而家無乜信心

但又好多人講m前同有左感覺好似, 所以唔好打定輸數,一日未嚟一日仲有機會
Peipei_CW
|
Peipei_CW 發表於 18-10-19 14:55
想當年有左呀仔,dd前4日己經腰痛,當時仲即刻訂床墊,床墊送到就驗到有左,如果唔係親身經歷都唔信咁快有 ...

Ps 我除左有左個次外,次次嚟m前都唔會腰痛
Yeemanman
|
Peipei_CW 發表於 18-10-19 20:15
Ps 我除左有左個次外,次次嚟m前都唔會腰痛

希望好似你甘中啦!
Christine2007
|
Peipei_CW 發表於 18-10-19 20:14
但又好多人講m前同有左感覺好似, 所以唔好打定輸數,一日未嚟一日仲有機會
...

我係一向來m前一兩日會攰到爆,成個人好似俾人打甘。我係遲左一個星期未來,先去驗就發現有
Yeemanman
|
Christine2007 發表於 18-10-20 12:42
我係一向來m前一兩日會攰到爆,成個人好似俾人打甘。我係遲左一個星期未來,先去驗就發現有
...

即係你都有腰酸背痛到驗嗰日?

Christine2007
|
Yeemanman 發表於 18-10-20 19:54
即係你都有腰酸背痛到驗嗰日?

係丫。本身一痛我就會來。個次痛甘耐吾來我先奇怪一驗即刻兩條線。
Yeemanman
|
Christine2007 發表於 18-10-21 00:06
係丫。本身一痛我就會來。個次痛甘耐吾來我先奇怪一驗即刻兩條線。

謝謝你