潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請教各JM,小朋友日漸長大,不斷買買買好多名牌新衫,不知不覺已經有一大包靚衫唔啱著喇(大部份如標題上嘅名牌,其他都係Gap,Zara嗰D),D衫全部都好靚好靚,其實唔係好捨得送俾人,更加唔捨得掉,等生多個又唔知等幾耐,又無親戚生小朋友,請教妳地通常會點樣處理D唔啱著嘅名牌呢?

可以俾D建議嗎?

大宅

JubileeBB 發表於 18-10-18 22:33
請教各JM,小朋友日漸長大,不斷買買買好多名牌新衫,不知不覺已經有一大包靚衫唔啱著喇(大部份如標題上嘅 ...

送晒俾人

男爵府

送又唔捨得 掉又唔捨得 等又唔想等 仲可以點處理

大宅

我有D朋友攞左BB 舊衫去個 online 二手童裝 website 賣,可以 PM 你丫

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我小朋友 d Bathing Ape、Hysteric、D&G、Armani、Dsquared2、Sonia Rykiel 如唔啱著已有好多朋友等住接手

wcpcelia    發表於 18-10-19 11:27
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔捨得咪keep住囉!

伯爵府

我自己就keep 1/10左右,其他就拎去green little度寄買,可以環保又可以做善事

子爵府

回覆樓主:

比晒工人的仔女/孫,d裙仔好得意好靚㗎,呀仔d衫都好型仔,執拾時懷緬下細個好可愛 有d唔捨得,依家大個了自己揀衫走簡約style,仲話我點解咁多衫袋鞋手飾

珍珠宮

通常過幾k/件好靚好新淨嗰啲先會keep不過都已經有一大喼平嗰啲衫褲鞋全部俾晒我frd佢3個仔女,佢都話著唔切因爲我哋各有各買真係幾恐怖。。。

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

送俾人

男爵府

JubileeBB 發表於 18-10-18 22:33
請教各JM,小朋友日漸長大,不斷買買買好多名牌新衫,不知不覺已經有一大包靚衫唔啱著喇(大部份如標題上嘅 ...

送俾我或者賣俾我

子爵府

生多兩個

首頁

尾頁

跳至