陳厚毅醫生

puikong
|
好嗎?醫脫髮
puikong
|
治脫髮,好嗎?
hellomrng
|
puikong 發表於 18-10-18 23:16
治脫髮,好嗎?

治脫髮好唔好我唔知,但脫疣勁求其,唔推介呢個醫生。
Evachau
|
hellomrng 發表於 18-10-19 16:42

N年揾佢脫過手和臉又ok喎
bb_babe
|
puikong 發表於 18-10-18 16:40
好嗎?醫脫髮

醫脫髮就唔知,早幾年我做扁平疣,就做得唔好。
tsung
|
bb_babe 發表於 18-10-19 20:50
醫脫髮就唔知,早幾年我做扁平疣,就做得唔好。

謝謝分享
lpmrachel
|

係呀!响佢未出名之前搵佢脫過,脫咗等於無脫。唔明佢依家點解會咁出名。
chulalala
|
之前大肚時有妊娠濕疹睇佢,態度差之餘又勁hea我! 而家成日喺電視見到佢扮哂nice咁,作嘔
大臭臭    發表於 18-10-24 01:53
happyfitfit
|
唔好,不要浪費金錢,很商業
robbieyan
|
happyfitfit 發表於 18-10-19 23:05

係咪成日喺CCTVB (尤其係前都市x情) 出現果個?
Ahbemama
|
我之前睇佢, 佢好趕時間, 前後5 分鐘, 望住個Mon 打嘢多個睇我D 皮膚問題, 突然話要做冷凍治療, 但無用嘢消毒就噴落我手臂上, 我仲有個手袋放系手臂下面架....冇下次
Ahbemama
|
happyfitfit 發表於 18-10-19 23:05

agree
manfatcentre
|
puikong 發表於 18-10-18 16:40
好嗎?醫脫髮

我同事讚到佢飛天
puikong
|
只診金都1200元,睇左第一次,差不多2千
puikong
|
因為有朋友的朋友睇緊頭皮問題幾有效,所以試試
puikong
|
chulalala 發表於 18-10-19 22:34
之前大肚時有妊娠濕疹睇佢,態度差之餘又勁hea我! 而家成日喺電視見到佢扮哂nice咁,作嘔
...

去到真是勁浮誇,好難頂
hyacinthus
|
濕疹睇阿陳e生,準時到,等咗一個鐘,睇咗唔夠一分鐘,真係冇一分鐘,冇開藥,仲要收診金,我之後冇再覆診。
ngwong2
|

oh.收到
ngwong2
|
hyacinthus 發表於 18-10-20 08:34
濕疹睇阿陳e生,準時到,等咗一個鐘,睇咗唔夠一分鐘,真係冇一分鐘,冇開藥,仲要收診金,我之後冇再覆診 ...

好離普喎
力神
|
幾年前睇過脫髮問題,只是打類古順係頭皮,功效唔大