(慎入)(劇透)跳躍生命缐

小新抱
|
睇片頭曲見到呢幕,我囡囡話見到有五個黑衫姐姐喊,可能「雄姐」會死,如果係咁,真係好傷感

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
JD930    發表於 18-10-19 14:27
vickykiu
|
姐係邊個?
flyinsky
|
唔明點解做救護都會死
hellomiki
|
雄姐會死?唔想呀
mln
|
如果係真的,我覺得係家僯累人死的。
redhot
|
小新抱 發表於 18-10-18 23:56
睇片頭曲見到呢幕,我囡囡話見到有五個黑衫姐姐喊,可能「雄姐」會死,如果係咁,真係好傷感 !

我都有留意到呢啲鏡頭,但就冇諗到係邊個,如果係,真係好慘嘅劇情
JD930    發表於 18-10-19 14:28
Vin仔媽
|
雄姐會死?唔好呀
Vin仔媽
|
vickykiu 發表於 18-10-19 00:02
姐係邊個?

張彥博
佢喺戲入面有5個家姐
alicialee1210
|

Happybabyhbb
|
小新抱 發表於 18-10-18 23:56
睇片頭曲見到呢幕,我囡囡話見到有五個黑衫姐姐喊,可能「雄姐」會死,如果係咁,真係好傷感 !

似係... wiki有講邊幾位女演員做佢家姐,對番d樣...似係... 但幅相太唔清,希望唔係啦
smiletigger
|
之前睇過d花絮定預告,雄姐在地盤,好似冧棚架,好似好危險,唔知關唔關事。
smiletigger
|
Happybabyhbb 發表於 18-10-19 00:36
似係... wiki有講邊幾位女演員做佢家姐,對番d樣...似係... 但幅相太唔清,希望唔係啦:thinking ...

佢d家姐有1個係大小姐,睇相,企個男人隔離果個,雖然舉起手掩面,但有d似。
gobaa49
|
唔好啦,成套劇好多位都好沉重,雄姐死埋,我會喊c
toromama
|
有一站講佢第一日返工,每救一個人就放$1入個箱,睇下退休時儲到幾錢。我老公話,呢d劇情,呢個人應該會死
weiwei
|
hellomiki 發表於 18-10-19 00:12
雄姐會死?唔想呀

張彥博
Poyau
|
見到最右面五個喊
anncee
|
fanny590
|