自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

Vin仔媽 發表於 18-10-19 00:26
張彥博
佢喺戲入面有5個家姐

侯爵府

原來係佢,我仲以為係譚sir死tim
我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

子爵府

回覆樓主:

五個家姐: 大小姐,李漫芬,沈可欣,黃穎君,徐玟晴

公爵府

2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

大宅

回覆樓主:

唔好啦,救護員都死,好慘情

男爵府

唔好掛成套戲最有趣係佢,如果佢瓜左,我女實會喊

公爵府

虎到金來勳章

唔好啦,我超愛博博,如佢屎我一定喊死。

男爵府

環保接龍勳章

編劇唔係咁殘忍啩?套劇本來好正面,點解要整死人呀?係死都死咗個Augus先啦。

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

我之前都留意到呢個鏡頭,我都估係雄姐

子爵府

runningma 發表於 18-10-19 22:16
唔好掛成套戲最有趣係佢,如果佢瓜左,我女實會喊

雄姐做戲好、唱歌又好聽, 希望他將來有多d演出機會

大宅

係喎!唔見雄姐企係到喎

公爵府

hashtag影視迷勳章

你哋好叻!中晒!

水晶宮

yaumuimui 發表於 18-10-19 22:38
雄姐做戲好、唱歌又好聽, 希望他將來有多d演出機會

劇中死啫有noise, 希望佢紅得起、幾靚仔

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

如果現在想補返從頭看。係咪得比錢看?
此生無悔入華廈,來生願在種花家!

珍珠宮

2018復活節勳章

toromama 發表於 18-10-19 03:30
有一站講佢第一日返工,每救一個人就放$1入個箱,睇下退休時儲到幾錢。我老公話,呢d劇情,呢個人應該會死 ...

My Egg Egg Egg Egg Easter House

子爵府

luckybaby2011 發表於 18-11-3 14:08
劇中死啫有noise, 希望佢紅得起、幾靚仔

他最大問題是身型矮、童顏較影響發展,但欣賞他演技、唱歌都不錯,睇訪問都好謙虛,希望大台比多d演出機會他。

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

mcdullyiu 發表於 18-11-3 14:12
如果現在想補返從頭看。係咪得比錢看?

My tv叔婆免費區有

首頁

尾頁

跳至