自由講場

跳至

首頁
12345...13

尾頁

子爵府

以前覺得佢個人比較實在,係有情有義的男人

睇知乎先知當年離婚原來冇負責任

搭上新歡就拋妻棄女仲冇理佢地

由得間屋斷供由得佢地在美國冇屋住

離婚都要負責任啦

李生,以上如果係真咁抵你有今日

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

greetings 發表於 18-10-19 08:39

愛的反面是恨。
愛………做咩都得
唔愛…………生死也不顧

JD930    發表於 18-10-19 14:39
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

報應?

子爵府

crystal媽咪 發表於 18-10-19 08:41
愛的反面是恨。
愛………做咩都得
唔愛…………生死也不顧

佢一路拍戲賺咁多錢,又同利X投資買咁多物業,竟可以由得2個女的基本連屋都冇得住,真的衰格

wcpcelia    發表於 18-10-19 14:17

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

greetings 發表於 18-10-19 08:46
佢一路拍戲賺咁多錢,又同利X投資買咁多物業,竟可以由得2個女的基本連屋都冇得住,真的衰格

唉……
錢係冇人嫌多嘅

JD930    發表於 18-10-19 14:40
不要從別人的嘴裡去認識我

侯爵府

回覆樓主

乜原來佢咁衰㗎咩,現在扮咁情深

男爵府

人在做,天在看!

水晶宮

一家唔知一家事

JD930    發表於 18-10-19 14:40

水晶宮

咁佢而家得到咩報應呢?
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

子爵府

回覆樓主:

佢前妻婚後退出幕前,帶著2個女冇收入,被拋棄仲斷水斷糧,可以當時想像幾難捱

佢前妻應該好有品冇出來數佢

反而渣男同陰毛當年成日走出黎發up風扮情深義重

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

外人好難去評論,真實情況係點,大家點會知

家家有本難唸的經

子爵府

我信死後會有審判

但現世報更大快人心

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

諗起Steve Jobs對前妻同個女又係唔係幾好

子爵府

Angelice-BeBe 發表於 18-10-19 08:55
外人好難去評論,真實情況係點,大家點會知

家家有本難唸的經

我明白你的意思

男人衰起黎點衰都有

咁講莫非一家唔知一家事就可以殺妻

象牙宮

2024年龍年勳章

魚落新聞講?有冇玲可以望望?

水晶宮

咩叫「有報導應」?

琥珀宮

原來佢咁衰架

男爵府

有咩報應?

子爵府

以為佢同成X唔同

其實男人衰起上黎都冇分別

搞女人係衰

但男人最衰個隻係不負責任

wcpcelia    發表於 18-10-19 14:18

子爵府

2024年龍年勳章

今朝睇到話佢有20億財產, 不過家家有本難唸的經

爆利智渴望被別人忘掉 李連杰20億財產全給老婆

星島日報2018年10月月18日
【星島日報報道】利智跟李連杰於1999年結婚後,就移居美國專心相夫教女,李連杰最近難得在內地電視節目公開講老婆,稱:「老婆轉行後不在意別人怎麼看她,她渴望別人忘掉她,她是一個常人,一個家庭主婦,照顧老公,照顧孩子,所以她很自在老公怎麼看她,她就為這個人活著,你只要高興,別人說100個高興都跟我沒關係,她對甚麼首飾、書包,女性該關注的一切,全部不在意的,她只關心這兩個孩子,她覺得要對得起老公,他在忙工作,為社會又好為自己又好,我要照顧好孩子這個,是這樣的。」
李連杰提到老婆沒有朋友時,說:「我要給予這個女人最大的安全感,所有的錢在哪里我都不知道,全是老婆才知道,把最大的安全感給了她。」有傳言就指二人共擁有20億財產。

首頁
12345...13

尾頁

跳至