自由講場

跳至

首頁
12345...13

尾頁

珍珠宮

虎到金來勳章 畀面勳章

佢點對家人係私事, 亦不需要如實一字不漏同傳媒講, 外人睇到人地的野只係一面, 中間經歷左d咩其他人唔會知晒, 甚至可能家人之間的一句說話亦影響關係, 單睇一兩篇傳媒的文章就覺得佢衰, 有的唔好都係報應?咩事要咁在意咁緊張人地呢?

子爵府

stkyo 發表於 18-10-19 09:01
諗起Steve Jobs對前妻同個女又係唔係幾好

叻的男人都冇本心?

大宅

greetings 發表於 18-10-19 08:39
以前覺得佢個人比較實在,係有情有義的男人

睇知乎先知當年離婚原來冇負責任

你邊度聽返黎?佢一直有供養D女,前妻再婚送埋新車做禮.

子爵府

Protea 發表於 18-10-19 10:07
佢點對家人係私事, 亦不需要如實一字不漏同傳媒講, 外人睇到人地的野只係一面, 中間經歷左d咩其他人唔會 ...

眼見親人一個人帶著小孩生活無助

渣男有車有樓但唔肯負責任一元都唔比

同新歡周圍去玩

我等睇報應

珍珠宮

APIGMA 發表於 18-10-19 09:09
回覆 greetings 的帖子

另1個X子丹都係咁啦!!拋妻棄子,早幾年仲有報導話個仔有病排緊公立醫 ...

我記得仲有一個撈家良

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

男爵府

佢日子不知過得幾滋潤,完全冇報應. 我真係好怕向太成日幫佢塑做一個專一,情深義重既形象. 當年佢前妻響美國同佢一齊捱,佢咁情深義重就唔會事業稍有起色就見異思遷啦.

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

greetings 發表於 18-10-19 08:54
佢前妻婚後退出幕前,帶著2個女冇收入,被拋棄仲斷水斷糧,可以當時想像幾難捱

佢前妻應該好有品冇出來數 ...

前妻都係幕前??
放下自在

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

APIGMA 發表於 18-10-19 09:09
回覆 greetings 的帖子

另1個X子丹都係咁啦!!拋妻棄子,早幾年仲有報導話個仔有病排緊公立醫 ...

只記得佢打過萬X蚊,原來佢都咁多衰野

珍珠宮

jarjane 發表於 18-10-19 10:12
我記得仲有一個撈家良

聽說羅家x 把資產全都轉給前妻和兒子,離開時孑然一身。 如果屬實,都算係咁了
這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

子爵府

hanangah 發表於 18-10-19 10:10

大陸媒體造假?但高調同利X哂野我記得唔少

你又邊度聽?

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

greetings 發表於 18-10-19 08:54
佢前妻婚後退出幕前,帶著2個女冇收入,被拋棄仲斷水斷糧,可以當時想像幾難捱

佢前妻應該好有品冇出來數 ...

你同佢地好熟?

男爵府

hanangah 發表於 18-10-19 10:10

佢肯定係包二奶在先. 佢有供養個女,但唔係同佢地一齊住, 同前妻離婚都冇贖到層樓.

https://kknews.cc/zh-hk/entertainment/ya3rrj.html

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

greetings 發表於 18-10-19 08:57
我信死後會有審判

但現世報更大快人心

你係咪被男人傷過所以咁憤恨

珍珠宮

Angelice-BeBe 發表於 18-10-19 08:55
外人好難去評論,真實情況係點,大家點會知

家家有本難唸的經

Agree!
人地家事,自己又唔係100%知真相,冇評論價值。

侯爵府

greetings 發表於 18-10-19 09:01
我明白你的意思

男人衰起黎點衰都有

仲衰過陳世美

伯爵府

育兒性格勳章

jojojojom 發表於 18-10-19 08:50
一家唔知一家事

好應同你依句說話 , 人哋兩公婆閂埋門, 我哋外面嘅人點知曾經發生過D乜嘢事。

侯爵府

以上的應該都係真
前妻仲要係佢最霉的時候養返佢轉頭

象牙宮

2024年龍年勳章

見到新聞了。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

cattz288 發表於 18-10-19 10:16
前妻都係幕前??

前妻叫黄秋燕,係佢師姐,大佢唔知兩年定三年,以前有一齊拍過電影。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

首頁
12345...13

尾頁

跳至