自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

子爵府

cholewong29 發表於 18-10-19 09:07
其實佢好慘,一出世無父愛,個阿媽又唔似錫佢

普通單親對小朋友影響已經唔細,更何況係佢?真係慘

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

吳綺莉好可憐就真,咁辛苦帶大個女,供佢讀國際學校,無功都有勞,個女唔自愛, 教又唔聽,俾鬼妹利用,全世界面前出哂醜,可以點?
成蟲就直頭扮唔識個女。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

mandy952 發表於 18-10-19 09:26
咁又未必,吳本身都係無阿爸單親,似唔識教多d

其實活係人人都知爸爸唔要自己既心理之下,一般人都好難健康成長,佢仲要係成龍個女,成日身不由己咁上雜誌,母女都好可憐!!!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

明明係女仔,點解唔扮靚d?
成蟲出名好色,佢見個女靚到 angelabb咁,卓林唔認成蟲,成蟲都仆到去認返佢啦

男爵府

糖呢兩茶匙 發表於 18-10-19 08:52
遲早玩埋真人 show

佢好似對佢媽咪報仇咁報。雖然佢媽咪當年係做錯左,但都叫對佢個女盡左責任,咁對媽咪太殘忍啦

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

MICMATL 發表於 18-10-19 09:31
吳綺莉好可憐就真,咁辛苦帶大個女,供佢讀國際學校,無功都有勞,個女唔自愛, 教又唔聽,俾鬼妹利用,全世 ...

佢越想成蟲認佢,成蟲越覺家門不幸,越唔想同佢有任何關係
反宜成蟲嫂就應該係度食花生

子爵府

係孽!嚟攞債的
Hi

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

係可憐, 但唔愛惜自己, 放棄自己......當然佢哩家係覺得自己做得啱先會咁做, 希望佢早日開'hill'

男爵府

MICMATL 發表於 18-10-19 09:31
吳綺莉好可憐就真,咁辛苦帶大個女,供佢讀國際學校,無功都有勞,個女唔自愛, 教又唔聽,俾鬼妹利用,全世 ...

吳自己攞嚟嘅,當初自視過高,以為憑佢年輕貌美仲大埋個肚就可以留得住條蟲,人地講明唔認,都仲要夾硬生個囡出嚟。最可憐唔係個男人唔要佢兩母女,而係個囡根本冇感激呀媽唔去落咗佢,冇去爭氣地生活

男爵府

AJH 發表於 18-10-19 09:58
吳自己攞嚟嘅,當初自視過高,以為憑佢年輕貌美仲大埋個肚就可以留得住條蟲,人地講明唔認,都仲要夾硬生 ...

某部份認同
搞成咁其實吳小姐自己攞黎
明知對方係咩人, 一早落左佢, 就唔會搞到今時今日咁
害左自己, 又害埋下一代

我又覺得唔應該怪卓林咩唔生性呀個d,
老實講佢阿媽咁多年d行徑都古古怪怪
點知佢其實閂埋門點教女? 好地地一個小朋友, 唔會對自己個阿媽咁大怨氣
一定係有d我地唔知/睇唔到既一面
總之成件事係一個悲劇

大宅

HiPP勳章(1)

大宅

Sumyeema1 發表於 18-10-19 09:23
我估,成龍有俾D錢佢,所以佢開公司又改姓。

成龍有俾D錢佢就唔會做D野落個老荳面

子爵府

鬼妹個耳窿好恐怖

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

AJH 發表於 18-10-19 09:58
吳自己攞嚟嘅,當初自視過高,以為憑佢年輕貌美仲大埋個肚就可以留得住條蟲,人地講明唔認,都仲要夾硬生 ...

點知吳係"自視過高,以為憑佢年輕貌美仲大埋個肚就可以留得住條蟲" ? 因為人人都咁講吳...

有d 女星都係未婚懷孕, 但冇人咁話佢地...

伯爵府

生性啦

子爵府

回覆樓主:

都18歲,做乜都好自己為自己負責

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

mongng 發表於 18-10-19 09:18
什麼都不是啦,咁大個人有思想,邊關阿媽阿爸唔管教。可覺得父母比較可憐
...
我覺得媽媽可憐D......真係一子錯, 滿盤皆落索....
Childhood is journey, not a race.

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

worthy 發表於 18-10-19 09:06
回覆 糖呢兩茶匙 的帖子

有點覺得吳綺莉係要令成龍丟臉而全不管教卓林, 睇住佢越嚟越不堪越都由得佢.可憐 ...

咁大個點理?
放下自在

首頁
12345...6

尾頁

跳至