自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

糖呢兩茶匙 發表於 18-10-19 08:52
遲早玩埋真人 show

佢好慘。一切都係佢呀媽帶歇

公爵府

如果想卓林好,我認為先比一筆分手費隻金絲貓,叫隻金絲貓有咁遠走咁遠,跟手送個女去外國讀書,等佢接觸返d正常人,開拓自己嘅興趣,唔好遊手好閑,人生有咗目標,就會好快唔記得隻金絲貓。大賊葉繼歡個女,人哋好好讀書,大學畢業.....其實不論父母出身係點,最緊要係群埋啲咩人,同自己本身個人點諗,呢點好重要.......

用戶要求終止服務

做媽媽最心痛就係見到子女變壞、反叛、覺得全世界欠佢

男爵府

牛年勳章

兩個不負責任的成年人親手製造出來的悲劇,禍延下一代

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

worthy 發表於 18-10-19 09:06
回覆 糖呢兩茶匙 的帖子

有點覺得吳綺莉係要令成龍丟臉而全不管教卓林, 睇住佢越嚟越不堪越都由得佢.可憐 ...

你講野好mean!

男爵府

BB防敏心得分享勳章

物以類聚!當同哩隻野分開就清醒現況佢自己做左幾多蠢事!

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

mandy952 發表於 18-10-19 09:00
好明顯係返黎討債

想當年爆小龍女事件,我好記得玄學家話佢阿媽母憑女貴架

琥珀宮

Charlotte_mom 發表於 18-10-19 20:47
想當年爆小龍女事件,我好記得玄學家話佢阿媽母憑女貴架

邊個玄學家咁玄呀?

首頁

尾頁

跳至