自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

水晶宮

答案係我以前心目中,第一位的德國製咪la

大家知道價錢唔平,我願意比$買, 係佢品牌、德國製。

洗衣機冇事,好靜,好好用。

其他一陣講,因為趕住出去。等我...........

siumak    發表於 18-10-19 10:59

伯爵府

牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

三叔

侯爵府

陪月勳章

咪 la

男爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 熱血勳章 BK Milk勳章

留毛
期待樓主的報告

男爵府

三叔

大宅

電視

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

wcandtt 發表於 18-10-19 10:45
不是!超好用,另眼相看,個oven 係我想要的,夠熱,焗d歐包晤差過 ...

咁正
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

wcandtt 發表於 18-10-19 10:54

大家知道價錢唔 ...

唔係嘛!真係打左個突喎!
放下自在

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

wcandtt 發表於 18-10-19 10:48
伊來黑c,以前我冇乜感覺,歐洲牌子,但自從成為用家之後,在我心中已升格,好得好掂
...

我屋企只用黑c洗衣乾衣機,乾衣好得,係全乾。
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

wcandtt 發表於 18-10-19 10:45
不是!超好用,另眼相看,個oven 係我想要的,夠熱,焗d歐包晤差過 ...

你用那部黑c抽油煙機,剛要換機,本來諗住買富士王。
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

珍珠宮

開心吸收勳章 醒目開學勳章

洗衣機 ?
"女" 人做牛做 "馬" => 媽

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

睇落件件都係好野,點估

珍珠宮

wcandtt 發表於 18-10-19 10:54

大家知道價錢唔 ...

馬後砲講句,我估中咗。 你list 咗咁多電器,列埋牌子及產地,話有樣電器用咗半年就壞, 我就估應該係令人跌爛眼鏡既品牌。 德國電器人人讚,價錢貴都有好多人買,大家都認為德國電器品質耐用程度比日本品牌更高。

男爵府

回覆樓主

我估咪la

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

Shxxp 日製電視
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

水晶宮

首先出事,係洗碗機,部機本身好好,d格好實用,洗得非常乾淨,係咪la安裝問題

八月頭有一晚,大約夜晚4:00左,發覺半個廰有1.5吋水,立即叫醒老公一齊吸水。

我打電話比裝修,佢第二日立即來幫我睇,之後發覺係條水管整得唔夠長,所以插入去條軟水管有水衝力時,慢慢條軟膠喉甩左出嚟。佢立即幫我整長水喉,之後便再唧膠固定。

我d木傢俬好在質地好,冇事,冇發漲。而且我舖磚,所以我冇打電話去嘈 咪la。

Poyau    發表於 18-10-19 23:29

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

咪la 蒸爐

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

wcandtt 發表於 18-10-18 23:15
首先出事,係洗碗機,部機本身好好,d格好實用,洗得非常乾淨,係咪la安裝問題

八月頭有一晚, ...
吓~ 原來係洗碗機, 你部係M牌來喎
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

水晶宮

stagea 發表於 18-10-19 12:16
咪la 蒸爐

係,之後到蒸爐

我算係一位細心嘅煮婦,用嘢好小心,好錫電器,次次用完立即抹乾,倒水箱嘅水再用乾布抺乾電制位,好愛佢,冇跌過水箱冇粗暴用。

但居然水箱甩縲絲出嚟

象牙宮

wcandtt 發表於 18-10-19 12:15

八月頭有一晚, ...

如果新舖既係木地板發脹發霉, 咪多得佢唔少?
放下自在

首頁
12345...10

尾頁

跳至