報料@Seoul H

3wa4
|
仁川機場有好野,機場有兩間H,一間近42號閘口,sa好人D,有:
Etoupe Lindy 30 ghw
Etoupe Evelyne ghw
Red toolbox 20

Lotte 明洞DFS
Black Lindy 30 Ghw
Black mini bolide ghw
Etoupe Halzan
Black mini halzan

magpik
|
雖然無去過Seoul 既h...但睇親po都話Seoul 既貨量多到不得了
llmom
|
好似平香港少少
3wa4
|
magpik 發表於 18-10-19 14:37
雖然無去過Seoul 既h...但睇親po都話Seoul 既貨量多到不得了

少過以前,以前仲壯觀!
3wa4
|
llmom 發表於 18-10-19 14:41
好似平香港少少

袋貴過香港
wcpcelia    發表於 18-10-21 15:31
laylayman
|
3wa4 發表於 18-10-19 14:31
仁川機場有好野,機場有兩間H,一間近42號閘口,sa好人D,有:

我最近T1同T2都去望過, T2有Lindy30 gold color 金扣, 好靚. 價錢同HK差唔多, 好似T2多d款, 可能少人d啩
laylayman
|
laylayman 發表於 18-10-19 14:47
我最近T1同T2都去望過, T2有Lindy30 gold color 金扣, 好靚. 價錢同HK差唔多, 好似T2多d款, 可能少人d ...

Sorry, 個 gold color Lindy GHW 係26 至啱, 所以我話好靚
esmehouse
|
Yin1106
|
下個月去首爾 唔知有無運買到心儀colour toolbox 20
wcpcelia    發表於 18-10-20 15:46
andersmama
|
知唔知韓國mini bolide賣幾$?
3wa4
|
Yin1106 發表於 18-10-19 17:00
下個月去首爾 唔知有無運買到心儀colour toolbox 20

我估toolbox 不難,巡多幾間
3wa4
|
andersmama 發表於 18-10-19 19:17
知唔知韓國mini bolide賣幾$?

Sorry I didn’t ask for the price.
cakema
|
Yin1106 發表於 18-10-19 17:00

我都會12月去首爾, 你去完報下料有咩袋呀
tsung
|

andersmama
|
3wa4 發表於 18-10-20 17:35
Sorry I didn’t ask for the price.

Oh, thanks!
emosniw
|
回覆 3wa4 的帖子

tax free左都貴過hk嗎?
3wa4
|
emosniw 發表於 18-10-21 20:18
回覆 3wa4 的帖子

tax free左都貴過hk嗎?

Yes
Carriegerrard
|
今日去咗lotte dfs
Gp30 要usd 3633
貴過香港
Carriegerrard
|
3wa4 發表於 18-10-19 14:31

請問知唔知邊間多貨?
我去咗lotte dfs, galleria同狎鷗亭旗艦店
三間啲貨都好少
3wa4
|
Carriegerrard 發表於 18-10-29 18:45
請問知唔知邊間多貨?
我去咗lotte dfs, galleria同狎鷗亭旗艦店
三間啲貨都好少

今次我有大有細不便周圍巡舖。好幾年前去狎鷗亭新世界百貨,shilla dfs都0k的