譚朗蔚

hoklingpauline
|
大家點睇這個股評人,好似好多friends, 朋友叫我join 佢個WhatsApp 群組,上網search 過佢好似害人輸過好多錢
man6838
|
hoklingpauline 發表於 18-10-19 14:50
大家點睇這個股評人,好似好多friends, 朋友叫我join 佢個WhatsApp 群組,上網search 過佢好似害人輸過好多 ...

對佢冇好感
winnie雲妮
|
做show成份居多
|
winnie雲妮 發表於 18-10-19 22:11
做show成份居多

即係無料
tumpling
|
純圖表派
只買強勢股
胡亂揾D基本因素去講股
升市時佢就好彩食到個勢
跌市時完全幫唔到散戶

不過市場上大把尼類財演
多一個唔多, 少一個唔少
TamaCat
|

他很厲害,命中率高達46.8%呢
基本上每2次就有1次中了吧

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
新秦先生
|
TamaCat 發表於 18-10-20 21:26
他很厲害,命中率高達46.8%呢
基本上每2次就有1次中了吧
拿,我又同你玩下呢d野啦,我就係度開10個表面上冇關連既戶口,但背後其實就全部由我操作. 之後呢10個戶口都各有路線分門分派去教人選股投資......最後我係要成功造皇(唔係我要做皇,而係我要做造王者),咪又係一網打盡.

YanYan0116
|
hoklingpauline 發表於 18-10-19 14:50
大家點睇這個股評人,好似好多friends, 朋友叫我join 佢個WhatsApp 群組,上網search 過佢好似害人輸過好多 ...

你要唔要返工架, 我之前JOIN過FREE TRAIL,
D MESSAGE 多到嘔, 其實都幾難專心工作.

同埋睇睇下, 正如其它JM話, 都唔係多準.

你可以去FB SEARCH佢個名, 佢日日都出POST.
Chiusiuwa
|
麻麻地
|
Chiusiuwa 發表於 18-10-22 13:37
麻麻地

為什麼,可評評他嗎
Chiusiuwa
|
hoklingpauline 發表於 18-10-22 13:39
為什麼,可評評他嗎

有時話大跌市唔好入,突然中途叫你入下貨,坐哂艇!
|
Chiusiuwa 發表於 18-10-22 18:29
有時話大跌市唔好入,突然中途叫你入下貨,坐哂艇!

咁流