自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

https://hk.news.appledaily.com/l ... e/20181019/20525645
無仇無怨都要殺人

JD930    發表於 18-10-19 16:30

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

屍體唔知系邊先恐怖
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

希望可以真相大白

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

別墅

rabbit75 發表於 18-10-19 15:43
屍體唔知系邊先恐怖
肢解掉咗喇應該

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

MM2H 發表於 18-10-19 16:03
希望可以真相大白

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

天網灰灰呀,有血跡都仲敢唔認

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第一回

伯爵府

牛牛牛牛 發表於 18-10-19 16:34
天網灰灰呀,有血跡都仲敢唔認

佢而家咪編故事
話係阿海殺唔關佢事囉
佢真係所有人傻

大宅

回覆樓主:

可能精神有問題, 將幻想出來既當成事實

子爵府

rabbit75 發表於 18-10-19 15:43
屍體唔知系邊先恐怖

垃圾站

大宅

回覆樓主:

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

子爵府

faye209 發表於 18-10-19 16:44
可能精神有問題, 將幻想出來既當成事實

大話精就真,睇黎借錢唔想還。
偷渡...假身份證...佢老闆都一身蟻

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

taiwoon 發表於 18-10-19 16:40
佢而家咪編故事
話係阿海殺唔關佢事囉
佢真係所有人傻

香港而家有咁多天眼,佢呃到普通人,呃唔到警察

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

迷惘夜車 發表於 18-10-19 15:21
https://hk.news.appledaily.com/local/daily/article/20181019/20525645
無仇無怨都要殺人

四個字形容疑犯

一派胡言

翡翠宮

回覆樓主:

我係歧視,話左大陸冇幾多個好人

用戶要求終止服務

恐怖

別墅

fatchu@home 發表於
我係歧視,話左大陸冇幾多個好人

佢用得假證都唔係一般大陸人