影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

大宅

freemanms 發表於 18-10-20 11:04
我吾覺眼有成段完整嘅live 而家搵得到,聽講話要開live者save 左先可以睇番,不過有姜糖存左部分片段,你 ...

我當晚咁岩開ig就見到佢地開live....全程睇哂,好鬼開心

珍珠宮

醒目開學勳章

報到,ig , fb. 無限 search 姜d 野黎 loop , 真的好耐未試過痴成咁

大宅

ho_mama 發表於 18-10-20 13:15
報到,ig , fb. 無限 search 姜d 野黎 loop , 真的好耐未試過痴成咁

報到!之前又hea睇到一路追,睇到佢成長努力同進步,而最終比賽表演出色,攞到冠軍係實至名歸!

我而家係ig ,無限loop佢D片, 我好希望以後佢可以係舞台上再唱歌跳舞表演(重點香港藝人已經無哂呢種吸引力)不過我真係唔想佢入英皇,只要多D係電視出現就得架啦!

大宅

2018復活節勳章

freemanms 發表於 18-10-19 21:08
Edan 性格好好,樣吾差,原來鋼琴同小提琴都八級,好叻仔吖!我有follow佢ig, 佢真係會回覆人架,好仔嚟嘅 ...

我總決賽後才follow佢 ig,之前真係唔太起眼。

珍珠宮

醒目開學勳章

Lotsoc 發表於 18-10-20 15:12
報到!之前又hea睇到一路追,睇到佢成長努力同進步,而最終比賽表演出色,攞到冠軍係實至名歸!

我而家係 ...

真的,果晩姜的表現真系超哂班,攝人嘅魅力

好期待佢拍劇呀⋯⋯

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

https://www.google.com.hk/amp/s/bka.mpweekly.com/interview/娛樂123/20181019-135173/amp

好似簽環球 即係劉大媽個間
自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

水晶宮

sumlam 發表於 18-10-20 02:49
live有冇得重温架? 我想睇番ansonlo同姜b個段live呀

http://www.bilibili.com/video/av32609709

大宅

sumlam 發表於 18-10-20 15:38
https://www.google.com.hk/amp/s/bka.mpweekly.com/interview/娛樂123/20181019-135173/amp

好似簽環球 : ...

點都好過簽冤枉娛樂吖

子爵府

sumlam 發表於 18-10-20 01:50
你老公肯陪你loop咁正

我loop親我老公都問我,又睇?

係各自各loop 姜B,他介紹姜B比我,老公話他痴到日夜不停睇姜B,停唔到呀!

伯爵府

https://zh.wikipedia.org/wiki/%E ... %E9%A6%99%E6%B8%AF)

子爵府

小源 發表於 18-10-20 16:05
https://zh.wikipedia.org/wiki/%E5%A7%9C%E6%BF%A4_(%E9%A6%99%E6%B8%AF)

快樂男聲的相片,左邊係Anson Kong 右邊係姜B(emoji)

珍珠宮

好媽媽勳章

tammy2008 發表於 18-10-20 15:39
http://www.bilibili.com/video/av32609709

thx 好正

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

freemanms 發表於 18-10-20 02:28

細貓呢幾日都有開live, 佢同Jeremy 去左台灣,我都係ig ...

呢幾日我都捕住ig,但唔見有live
睇黎我唔識開
請問點知開live,邊度開?

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

freemanms 發表於 18-10-20 11:04
我吾覺眼有成段完整嘅live 而家搵得到,聽講話要開live者save 左先可以睇番,不過有姜糖存左部分片段,你 ...

Thx
依家即去睇

子爵府

si_princess_si 發表於 18-10-20 18:42
睇黎我唔識開

剛比賽完他仍很忙,姜B只有偶然拍少少片播。今日中午Ian 有現埸直播live。

我都係IG 新手,不過昨晚Anson Lo send 咗B1 條片比姜B,他即post 出來,B1 係齊姜B的IG 對話。

大宅

si_princess_si 發表於 18-10-20 18:42
睇黎我唔識開

ig 版面頂咪有d 圓圈係你follow嘅人嘅,如果佢live緊就會細細隻字寫住live字喺個頭像度,我頭先係ig 見Edan 預告今晚8,9點會開live, 如果你都锺意佢你今晚去睇下吖

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

freemanms 發表於 18-10-20 18:49
ig 版面頂咪有d 圓圈係你follow嘅人嘅,如果佢live緊就會細細隻字寫住live字喺個頭像度,我頭先係ig 見Eda ...

好,唔該晒
Ig live係咪無得睇返?
我只識fb live可之後睇返

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

估唔到咁多人為左姜b,特登開ig account(包括我),大家真係好瘋狂

珍珠宮

醒目開學勳章

sumlam 發表於 18-10-20 19:49
估唔到咁多人為左姜b,特登開ig account(包括我),大家真係好瘋狂

以前都未試過過狂呀

子爵府

sumlam 發表於 18-10-20 19:49

我和老公都係。其實藝人直接對話,好過傳媒亂寫。

姜B在live 話他及Anson Lo 的媽同時問他倆,你們一齊咗呀?我才知他們hehe 的玩法。

首頁

尾頁

跳至