懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

BB防敏心得分享勳章

Joeylover 發表於 18-10-23 00:37
我懷孕4週至6週有食materna,去廁所有困難,之後停食materna, 依家淨係每日食一粒400mcg gnc葉酸. 打算12 ...

我係成個孕期都便秘

翡翠宮

BB防敏心得分享勳章

回覆 bchuma 的帖子

我身邊有朋友,陀BB出現便秘,我有時黎M都會出現肚屙。

翡翠宮

BB防敏心得分享勳章

回覆 Joeylover 的帖子

自從陀BB之後,身體各方面都會發現變化,所以媽媽系最偉大,最辛苦

複式洋房

haha748494 發表於 18-10-24 17:07
回覆 Joeylover 的帖子

自從陀BB之後,身體各方面都會發現變化,所以媽媽系最偉大,最辛苦 ...

仲要好多野要擔心,過完一關又一關,希望bb健健康康。

男爵府

haha748494 發表於 18-10-24 17:03
回覆 bchuma 的帖子

我身邊有朋友,陀BB出現便秘,我有時黎M都會出現肚屙。

原來係咁。便秘我聽得多。痾都係第一次聽

禁止訪問

大宅

我6W呢2個星期都係肚痾/軟便。仲困擾,已經停左奶都係咁。唔知係唔係因爲我不嬲腸胃敏感,宜家仲敏感左。我有時都唔敢食野。 仲有,個肚經常突然間攪肚痛要去廁所,特別係朝早記起身既時候,有時真係好驚。

複式洋房

Joeylover 發表於 18-10-23 00:37
我懷孕4週至6週有食materna,去廁所有困難,之後停食materna, 依家淨係每日食一粒400mcg gnc葉酸. 打算12 ...

有無飲多D水? 當初我食又無乜問題

禁止訪問

大宅

試吓鐵水,葉翠翠、陳琪極力推薦,英國製造https://www.facebook.com/100029545833761/posts/101749534153241/

複式洋房

tt2014tt 發表於 18-10-27 09:49
我6W呢2個星期都係肚痾/軟便。仲困擾,已經停左奶都係咁。唔知係唔係因爲我不嬲腸胃敏感,宜家仲敏感左。我 ...

依家12週,仍然keep住成日有便意,食完好快要去廁所,聽日產檢,問問醫生愉情況先。

首頁

尾頁

跳至