娛圈秘聞估吓係邊個

coco_bean
|
盧覓雪同梁栢堅請嚟星級化妝師Annie G. Chan 爆下娛圈秘聞。咪以為大明星難服待,Annie G. 大爆最難搞嘅反而係呢班人...........

仲有大爆難頂男藝人變臉絕技

https://hk.celebrity.yahoo.com/mean%E5%82%BE-%E7%9B%A7%E8%A6%93%E9%9B%AA-x-%E6%A2%81%E6%A0%A2%E5%A0%85-%E7%AC%91%E4%BD%A0%E5%80%8B%E6%AE%BC-032525969.html

JD930    發表於 18-10-24 14:11
blackberry
|
留1毛
焱焱焱焱
|
coco_bean 發表於
盧覓雪同梁栢堅請嚟星級化妝師Annie G. Chan 爆下娛圈秘聞。咪以為大明星難服待,Annie G. 大爆最難搞嘅反 ...

片嚟嘅,返屋企先睇
chingmon
|
蝦頭靚佐

「泥」
wcpcelia    發表於 18-10-20 17:29
hellohelloruby
|
LM
plumtree
|
coco_bean 發表於 18-10-19 17:32
盧覓雪同梁栢堅請嚟星級化妝師Annie G. Chan 爆下娛圈秘聞。咪以為大明星難服待,Annie G. 大爆最難搞嘅反 ...

多謝分享,最鍾意睇爆料
HoshiSora
|

泥Gel 明
Poyau    發表於 18-10-19 22:02
HoshiSora
|

期待下集
DoReMi媽媽
|
泥~都估到啲係邊個,但法國恐龍係邊位model呢?估唔到tim
牛牛牛牛
|
model講緊邊個?男藝人係泥濘
gracelam
|

睇完。 都唔知邊個
cheung2000
|
DoReMi媽媽 發表於 18-10-19 18:28
泥~都估到啲係邊個,但法國恐龍係邊位model呢?估唔到tim

未睇片,Kathy c? 佢老公係法國人
DoReMi媽媽
|
cheung2000 發表於 18-10-19 18:30
未睇片,Kathy c? 佢老公係法國人

原來係佢

Yan801
|
牛牛牛牛 發表於 18-10-19 18:28
model講緊邊個?男藝人係泥濘

唔通黎明?
HoshiSora
|
Yan801 發表於 18-10-19 18:46
唔通黎明?

Shhh ... !化妝大師都唔講,你點解講呢?

Phyonafung
|
NatalieTY
|

baby_yee
|
gel o個個都出左一半名唔難估, 但女o個個有d難估
KarenC
|
陳x迅?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
cheung2000