97年之後到2018都係Shixxxdo (圖)

MagDog
|
Kelly 真係keep得好。97年 Shixxxdo PN, 2004 Diox , 2018回歸日本品牌。21年呀。圖1至3是97年, 圖4是2004年,圖5-6係2018。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
MagDog
|
Where are the photos
Sumyeema1
|
MagDog 發表於 18-10-19 17:53
Where are the photos

bk 又short 咗
MagDog
|
Try again

MagDog
|
Seems okay now

MagDog
|
Sumyeema1 發表於 18-10-19 17:55
bk 又short 咗

Sum chingu, 睇唔睇到呀? thx
hhz
|
個樣真係無咩點變,勁!
wcpcelia    發表於 18-10-21 16:58
Sumyeema1
|
MagDog 發表於 18-10-19 17:58
Sum chingu, 睇唔睇到呀? thx

睇到呀,Kelly keep 得好,完全冇走樣,勁!
MagDog
|
Sumyeema1 發表於 18-10-19 18:00

Thx. Sum chingu,
Kelly 真係勁,佢真人好sharp. 又高又fit. 生左兩個呢!
流星花丸
|
本身個樣都唔靚,對眼勁怪,雖然keep到
jollyma
|
佢算冇咩老態,唯一缺點係三白眼
boccioni    發表於 18-10-20 10:00
HLGrape
|
流星花丸 發表於 18-10-19 18:04
本身個樣都唔靚,對眼勁怪,雖然keep到

佢出度時訪問有講過佢有一隻眼係弱視,可能因為隻眼用唔到所以睇落有啲怪
seaseafamily
|
Sumyeema1 發表於 18-10-19 18:00

yes, 完全冇老態!
MagDog
|
HLGrape 發表於 18-10-19 18:13
佢出度時訪問有講過佢有一隻眼係弱視,可能因為隻眼用唔到所以睇落有啲怪
...

呀!原來係咁。
mariefish
|

tsung
|
好靚
MagDog
|
無咩變 可愛

HoshiSora
|
MagDog 發表於 18-10-19 18:02
Thx. Sum chingu,
Kelly 真係勁,佢真人好sharp. 又高又fit. 生左兩個呢!

,我仲好鐘意聽佢訪問
秋天與楓葉
|
Kelly唔止keep得靚
仲有氣質同貴氣

HoshiSora
|
MagDog 發表於 18-10-19 18:43
無咩變 可愛