自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

傻貓貓 發表於 18-10-19 23:15
bk準則完全唔靚,仲會俾人彈,呢度臥虎藏龍,好多jm都國色天香我自問平凡人,所以 ...

翡翠宮

blue02 發表於 18-10-20 23:05
每次聽佢講嘢我都覺得好好笑,好開心, 我永遠都唔明白點解 有啲JM話覺得佢好粗魯好八婆, 粗魯八婆唔係呢一 ...

係啦。可能同佢外型cool cool地唔一樣。佢講野好貼地,又肉緊。但唔太假

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

甘多年都無乜變過。

禁止訪問

水晶宮

回覆樓主:

佢係我心中保養最好的女星,又唔會膠感

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

Kelly保養好過千化好多,個樣冇乜點變
千化越嚟越似大媽

翡翠宮

mickeyeva 發表於 18-10-22 20:21
Kelly保養好過千化好多,個樣冇乜點變
千化越嚟越似大媽

Kelly 大過千嬅佢生兩個。都係keep得好。

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

Kelly 保養得好好
索媽呀

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

MagDog 發表於 18-10-20 23:54
係啦。可能同佢外型cool cool地唔一樣。佢講野好貼地,又肉緊。但唔太假

係!講野好真!
呢個圈真潔淨嘅女神!
又吾浦又冇 緋聞!乖乖女!
丁太好假好世界女!每每講一大揪嘢
吹水吾抹咀

首頁

尾頁

跳至