使用意見

跳至

首頁

尾頁

大宅

點解我入唔到" 爸爸專區" ?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

hamsubbb 發表於 18-10-19 19:59
點解我入唔到" 爸爸專區" ?

sorry我路過搭嘴。冇咗爸爸專區,你睇下以下通告

不要從別人的嘴裡去認識我

大宅

crystal媽咪 發表於 18-10-19 21:44
sorry我路過搭嘴。冇咗爸爸專區,你睇下以下通告

好呀,唔該哂

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

hamsubbb 發表於 18-10-22 09:51
好呀,唔該哂

不用客氣。睇下啲post講乜嘢,有啲就畀人搬咗去(興趣嗜好)入面嘅(汽車),有啲就搬咗去(心聲留言)

大宅

crystal媽咪 發表於 18-10-22 09:53
不用客氣。睇下啲post講乜嘢,有啲就畀人搬咗去(興趣嗜好)入面嘅(汽車),有啲就搬咗去(心聲留言)
...

唔明點解要取消。

不過,無辦法啦。算吧。

寶石宮

hamsubbb 發表於 18-10-22 10:06
唔明點解要取消。

不過,無辦法啦。算吧。

話重組架構喎!!有啲少去啲嘅版塊就畀人合併、甚至關上

首頁

尾頁

跳至